Grip op een complex zorglandschap

Zorg

Uw zorglandschap bevindt zich in een transformatie richting digitale, veilige, kostenefficiënte en hoogwaardige dienstverlening met de patiënt centraal. Wij helpen u grip houden.

De (zorg)klant centraal

De zorgbeleving heeft toenemende invloed op het succes van uw organisatie. De (zorg)klant staat centraal, zoekt vertrouwen en verwacht zowel online als offline een veilige totaalbeleving. Dit vereist een sterke en wendbare zorgorganisatie. Ontdek hier op welke onderwerpen wij uw zorgorganisatie kunnen ondersteunen.

Sterke ketens

Het succes van uw klantbeleving staat of valt met toegankelijke, verbonden en veilige informatiesystemen. Zorgverleners richten zich steeds meer op schaalbare en kosteneffectieve infrastructuur in de Cloud. Daarnaast gaan zorginstellingen actiever samenwerken om gespecialiseerde zorg te kunnen bieden.

Veilige informatie

In geen enkele markt is de veiligheid van informatie zo’n cruciaal onderwerp als in de zorg. Met het verder digitaliseren van informatie, systemen en processen neemt dit belang enkel toe. Aranea helpt uw informatieveiligheid borgen en helpt o.a. bij de praktische implementatie van de AVG.

Onze dienstverlening

Van P3M en organisatieverandering tot privacy en architectuur. Enkele vragen en diensten waarmee wij u van dienst kunnen zijn:

  • Hoe ziet onze ‘Road to the Cloud’ eruit?
  • Hoe gaan wij om met privacy van patiëntinformatie?
  • Wat is onze Data Strategy?
  • Wie is de programmamanager voor deze fusie?
  • Hoe zetten we IT in om persoonlijke zorg te creëren?

Wij helpen vanuit vraagzijde en uw ambitie de brug slaan met IT. Het uitlijnen van uw Zorgorganisatie en IT draagt bij aan een wendbare en (zorg)klantgerichte organisatie en dienstverlening.

Uw zorginstelling is steeds vaker afhankelijk van samenwerking met partners teneinde de dienstverlening en het specialisme naar het hoogste niveau te brengen.

Wij hebben ervaring met het faciliteren van complexe zorgprogramma’s met een sterke IT-component. We maken altijd een projectmethodiek op maat die aansluit op uw organisatie.

We helpen uw vragen omtrent privacy en informatiebeveiliging integraal beantwoorden. Van Privacy Quickscan tot AVG implementatie tot informatieplan en interim CISO.

Jan Willem Wolters
Jan Willem Wolters
ADVISEUR

Wilt u uw dienstverlening en patiëntbeleving naar het hoogste plan brengen? Ik ga graag met u in dialoog!

Top