Effect is kwaliteit maal acceptatie (E=KxA)
- Norman R.F. Maier

Interim management volgens Aranea

Bent u op zoek naar interim management? Bijvoorbeeld een hoogwaardige en zeer ervaren professional om uw organisatie tijdelijk te ondersteunen bij een onvoorziene of geplande uitdaging? Of zoekt u bijvoorbeeld een dienstdoend manager die tijdelijk een afdeling of proces naar een hoger niveau brengt? Aranea interim managers en Aranea associates staan graag voor u klaar om een tijdelijke wijziging op interim management basis op te vangen.

Ervaren management consultancy bureau

Aranea ondersteunt haar klanten met management consultancy en interim management al meer dan 30 jaar ondersteunt en tot grote tevredenheid. Dit doen wij in verschillende markten en bij diverse soorten organisaties. Of het nu voor een grote corporate is, een MKB bedrijf of een zorginstelling; wij werken met ervaren management consultants die de klappen van de zweep kennen.

Wij ondersteunen onze klanten met uiteenlopende uitdagingen zoals:

  • het doorvoeren van een grote verandering
  • het ‘op de winkel passen’ als een nieuwe manager of CIO wordt geworven
  • het opstarten van een innovatieprogramma

We werken vanuit de visie dat wij graag tijdelijk onmisbaar zijn maar ons zo snel mogelijk weer misbaar maken. Wij helpen ondernemingen graag zelfstandig verder te groeien op een pragmatische en eerlijke manier. Wij doen dit met een innovatieve grondhouding en met aandacht voor mens, proces en technologie.

Interim management binnen uw context

Werken met interim management die binnen uw context past is de kracht van Aranea’s kennisorganisatie. Dat houdt in: een interim manager die voor uw specifieke situatie als persoon het beste past, zonder dat zij/hij alle vereiste inhoudelijke kennis noodzakelijk zelf in huis heeft.

Interim management 2

Waarom Aranea?

Iedere Araneaan en associate heeft op ieder moment rechtstreeks toegang tot de collectieve kennis en ervaring van alle andere collega’s. Zij kennen elkaar persoonlijk, weten wie waar goed in is en wie waarmee bezig is. Zij onderhouden dit kennis collectief met kennissessies, intervisie avonden en algemene ‘meet & eat’ sessies. Zo zorgen wij ervoor dat u er real-time van profiteert wanneer het er op aan komt.

Wilt u ook weten hoe Aranea u kan helpen met interim management? Neemt u dan contact op met onze collega onderaan deze pagina.

Nog meer informatie?

Wij nemen graag contact met u op

Laat uw gegevens achter en wij zullen u zo snel mogelijk benaderen.

U kunt uiteraard ook zelf contact opnemen met:

Carlijn Hillebrand

Carlijn Hillebrand

Account Manager

Download onze whitepaper - Visie Agile voor serviceorganisaties