Dromen, Plannen & Anticiperen
met visie en ervaring

Management consulting thema’s van Aranea

Bij welke management consulting thema’s ondersteunt Aranea haar klanten? Aranea ondersteunt en adviseert al meer dan 30 jaar haar klanten in hun digitale transformatie en Business-IT vraagstukken op een pragmatische, hands-on manier. Spannende grote ontwikkelingen delen we op in herkenbare trajecten. Als ervaren gids laten we verschillende mogelijke routes zien, helpen we te anticiperen op onvoorziene omstandigheden en nemen we u mee op weg.

Digitale strategie & transformatie

Digitale transformatie brengt technologie in het hart van uw organisatie. Het is geen ondersteunend proces aan de zijlijn maar loopt dwars door het centrum van uw organisatie.

Agile werken

Agile staat letterlijk voor wendbaar, lenig en flexibel. Toegepast als manier van werken stelt het organisaties in staat om snel en effectief in te spelen op veranderingen. 

Informatiebeveiliging

Bij Aranea spreken we liever over informatieveiligheid. Die gaat verder, betrekt privacy en behelst de vertrouwelijkheid en beschikbaarheid van uw informatie en data. 

Enterprise architectuur

Het is een continue uitdaging om business-, proces-, informatie-, applicatie- en datalagen optimaal met elkaar te verbinden; met als doel wendbaarheid van uw organisatie in de markt te creëren. 

Portfolio-, programma- en projectmanagement (P3M)

Met goed projectmanagement stuurt u op resultaat. Samen met programma- en portfoliomanagement (P3M) stuurt u op uw strategie en doelen.

Interim management

In iedere organisatie komen onvoorziene situaties voor. Of het nu gaat om een vertrekkende werknemer of manager, of een interne wijziging die directe actie vraagt. 

Waarom Aranea?

Ons doel is het verwezenlijken van eigen regie en het creëren van maximale waarde. Daar is álles wat we doen op gericht, in de juiste balans tussen mens, proces en technologie.

Wij leren onze klanten deze balans te bewaken en deze reis en bestemming zelfstandig te realiseren. Zo maken wij onszelf gaandeweg overbodig, als katalysator in een chemische reactie. Op basis van tevredenheid komen we dan graag weer terug bij een volgende reis.

Meer weten over een van onze management consulting thema’s? Neem dan contact met ons op onderaan deze pagina of laat u door een van onze adviseurs terugbellen.

Nog meer informatie?

Wij nemen graag contact met u op

Laat uw gegevens achter en wij zullen u zo snel mogelijk benaderen.

U kunt uiteraard ook zelf contact opnemen met:

Aad van den Boogaart

Aad van den Boogaart

Managing director

Download onze whitepaper - Visie Agile voor serviceorganisaties