Bij rustig weer kan iedereen stuurman zijn
- Oosterse wijsheid

Interim management volgens Aranea

Wat doet u als er een storm opsteekt? Interim management biedt uitkomst. Of het nu gaat om een vertrekkende werknemer of manager of een interne wijziging die directe actie vraagt: in iedere organisatie komen onvoorziene situaties voor. Ook geplande afwijkingen van ‘business as usual’ zoals een opstartend innovatieproject of het inrichten van een nieuw proces of organisatieonderdeel worden graag met een tijdelijke kwartiermaker aangevlogen.

Zo ontstaat een beter beeld van de benodigde kwaliteiten van de persoon die intern die positie gaat vervullen. In alle gevallen is er dan specifieke expertise nodig en het liefst op korte termijn.

Zet de juiste expertise in met interim management

Aranea ondersteunt haar klanten al meer dan 30 jaar in hun wendbaarheid. Onze collega’s bewegen mee bij een koerswijziging door als plaatsvervangend management tijdelijk de juiste expertise in te zetten. Aranea interim managers en Aranea associates hebben ,op alle niveaus binnen de organisatie veel ervaring opgedaan bij:

  • het ad interim aansturen van afdelingen
  • het begeleiden van (verander)projecten
  • het adviseren in onvoorziene omstandigheden
Interim-management-BD

Aranea helpt u graag bij:

Interim management

Bent u op zoek naar een hoogwaardige en zeer ervaren professional om uw organisatie tijdelijk te ondersteunen bij een onvoorziene of geplande uitdaging? Zoekt u bijvoorbeeld een dienstdoend manager die tijdelijk een afdeling of proces naar een hoger niveau brengt? Aranea staat graag voor u klaar om een tijdelijke wijziging op te vangen.

Advisering

Een frisse blik van buitenaf zorgt voor nieuwe inzichten die bijdragen aan het succes van uw organisatie. Zeker bij onvoorziene omstandigheden is het waardevol om iemand te spreken die écht naar u luistert en uw context begrijpt. Ook werkt u het liefst met iemand die al eerder met dit bijltje heeft gehakt bij vergelijkbare organisaties en heel andere.

Coaching

Een Aranea coach helpt u om te groeien in uw rol door te sparren en door het stellen van (soms lastige) vragen. De coach houdt een spiegel voor en daagt u uit om een ander pad te bewandelen dan het pad dat vaak zo logisch lijkt. Ondertussen blijft u zelf aan het stuur en u maakt uw eigen keuzes.

Waarom Aranea?

Al meer dan 30 jaar ondersteunt Aranea haar klanten met interim management. Of het nu voor een grote corporate is, een MKB bedrijf of een zorginstelling; wij werken met ervaren interim management consultants die de klappen van de zweep kennen.

We werken vanuit de visie dat wij graag tijdelijk onmisbaar zijn maar ons zo snel mogelijk weer misbaar maken. Wij helpen ondernemingen graag zelfstandig verder te groeien op een pragmatisch en eerlijke manier, met een innovatieve grondhouding en met aandacht voor mens, proces en technologie.

Wilt u ook weten hoe Aranea u kan helpen met interim management? Neemt u dan contact op met onze collega onderaan deze pagina.

Deze organisaties gingen u voor

Onze interim managers

Interim Management gerelateerd nieuws

Nog meer informatie?

Wij nemen graag contact met u op

Laat uw gegevens achter en wij zullen u zo snel mogelijk benaderen.

U kunt uiteraard ook zelf contact opnemen met:

Carlijn Hillebrand

Carlijn Hillebrand

Accountmanager

Download onze whitepaper - Visie Agile voor serviceorganisaties