Araneanen willen niet iets voor u dóen
ze willen iets voor u betékenen!

De vier bouwstenen van ons DNA

Aranea Mensgericht

Mensgericht

Ons werk is zuiver mensenwerk. We zijn betrokken adviseurs die een frisse blik brengen, maar ook héél graag in het speelveld stappen. Samen brengen we uw oplossing tot leven.

Digitalisering en wendbaarheid helpen u om dichter bij uw klant te komen. Daarbij gaat het niet om de nieuwste technologie, maar om een oplossing die het beste aansluit bij uw klanten en medewerkers.

Aranea Eigenzinnig

Eigenzinnig

We zijn eigenzinnige individuen die graag tot de kern komen. Direct, scherp en spiegelend. Vanuit die essentie werken we aan groei. Altijd met één missie: samen de juiste weg vinden.

Vraag ons gerust om een frisse blik vanuit visie, know-how en pragmatisme. Wij zoeken maar al te graag naar ‘dat wat werkt’. Met zuiver theoretische concepten komt uw organisatie niet verder.

Aranea pragmatisch

Pragmatisch

We bieden een mix van ontdekken, bedenken en vooral doen. Voor dikke adviesrapporten bent u bij ons aan het verkeerde adres. Pragmatisme is al meer dan 30 jaar een overheersend gen in ons DNA.

Liever nog dan grootscheepse veranderplannen en ‘jarenlange’ transformatie, zetten wij samen met uw mensen experimenten in om stap voor stap de verandering te verwezenlijken.

Aranea Onafhankelijk

Onafhankelijk

Aranea is een onafhankelijk management adviesbureau. Wij kijken naar uw vraag, uw context en uw belang. Advies op maat is onze standaard.

Opvallend is onze eerlijke, directe en integere kijk op zaken; ons doel is immers een duurzame samenwerking met echte meerwaarde. Wij zijn graag uw betrouwbare gids.

Wij nemen graag contact met u op

Laat uw gegevens achter en wij zullen u zo snel mogelijk benaderen.

U kunt uiteraard ook zelf contact opnemen met:

Aad van den Boogaart

Aad van den Boogaart

Managing director

Download onze whitepaper - Visie Agile voor serviceorganisaties