Heb je een complex probleem?
zoek dan een simpele oplossing

Zonder bijzondere klanten geen bijzonder consultancy bureau

We zijn blij met de organisaties die we als nieuwe klant mogen verwelkomen. En we bestaan bij de gratie van de organisaties die al lang klant van Aranea zijn, en willen blijven.  

Klant-Aranea: verbinding op uw belang, commitment in vrijheid

Dat betekent niet dat we daar permanent met een of meerdere mensen rondlopen, integendeel. Aranea’s gidsen helpen met de koers uitstippelen, de juiste voorbereidingen treffen, uw team door de spannendste passages heen loodsen. Alles erop gericht om uw team zelfstandig te maken voor de reis die u gekozen heeft. Met maar één belang voor ogen: dat van u. Dat willen we dus ook graag voor nieuwe klanten waarmaken. 

De waardering die onze klanten over Aranea uitspreken gaat natuurlijk over het belang van hun kennis en ervaring voor de trajecten die ze aangaan. Maar vooral over die integriteit en ons pragmatisme. En over hoe prettig werken het is met onze mensen. Onze adviseurs stellen alles in het werk om een zo goed mogelijke trusted advisor te zijn; maar alleen onze opdrachtgevers kunnen ervoor kiezen of ze dat ook daadwerkelijk worden. We mogen ons rijk rekenen met zoveel langlopende goede persoonlijke relaties. 

Deze organisaties gingen u voor

Meer informatie?

Wij nemen graag contact met u op

Laat uw gegevens achter en wij zullen u zo snel mogelijk benaderen.

U kunt uiteraard ook zelf contact opnemen met:

Izenka Lof

Izenka Lof

Sales coördinator

Download onze whitepaper - Visie Agile voor serviceorganisaties