Uw markt, uw vraagstukken
onze specialisten spreken uw taal

Mensgerichte consultancy, inhoudelijke expertise, inzicht in uw markt

Als je al zo lang actief bent als IT consultancy, leer je meerdere markten goed kennen. De mensen die we bij u inzetten kennen uw markt en spreken uw taal. We treden wel graag buiten de gebaande paden. Door verrassende inzichten uit andere markten dienen zich nieuwe mogelijkheden aan. Araneanen kenmerken zich door:

       • Een mensgerichte aanpak
       • Inhoudelijke expertise
       • Inzicht in uw markt

Focusmarkten en onderscheidend vermogen

Aranea heeft bewezen consultancy van waarde te bieden in industrie, zakelijke & financiële dienstverlening, onderwijs en centrale & decentrale overheid. Echt onderscheidend vermogen en visie, op basis van diepgaand begrip en een overtuigend track record, leveren we in de zorgsector en in de ‘pseudo’-markt innovatieve ondernemingen (deze lichten we graag verder aan u toe). We bestempelen die sectoren dan ook graag als focusmarkten.

Innovatieve Ondernemingen

Uw markt is permanent in beweging. Technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Nieuwe diensten en bedrijven zijn aan de orde van de dag. Klanten stellen steeds eisen, niet alle leveranciers zijn flexibel genoeg. Acquisities, carve-outs en globalisering drukken een stevig stempel op uw roadmap. Hoe blijft u toegevoegde waarde leveren? Hoe business agile is uw organisatie?

Zorg

Aranea ziet digitalisering in de zorg als méér dan het invoeren van nieuwe technologieën. Het biedt een kans om de innovatiekracht van uw medewerkers in te zetten voor het verbeteren en slimmer organiseren van de zorg. Hoe geeft u als organisatie inhoud aan de nieuwe vraagstukken die op u afkomen, op de juiste manier, met oog voor zorguitkomst, patiëntbeleving en uw medewerkers?

Wij nemen graag contact met u op

Laat uw gegevens achter en wij zullen u zo snel mogelijk benaderen.

U kunt uiteraard ook zelf contact opnemen met:

Carlijn Hillebrand

Carlijn Hillebrand

Accountmanager

Download onze whitepaper - Visie Agile voor serviceorganisaties