De mens heeft twee oren en één mond:
bedenk je wat dat zegt over de verhouding luisteren-spreken

Interim management consulting volgens Aranea

Heeft u behoefte aan interim management consulting? Bijvoorbeeld omdat u moeite heeft om op alle fronten bij te blijven? Zeker bij onvoorziene omstandigheden is het waardevol om met iemand te spreken die echt naar u luistert en uw context wilt begrijpen. Iemand die al eerder met dit bijltje heeft gehakt bij vergelijkbare organisaties en heel andere.

Om effect te hebben als Trusted Advisor draait het voornamelijk om het écht willen begrijpen voordat je begrepen wilt worden. Luisteren en aan vertrouwen bouwen zijn nog belangrijker dan slimme inzichten.

Onze interim manager gaat met u mee op reis

Vertrouwen bouwt zich sneller op door samen ervaringen op te doen. Door te proberen, te ontdekken, en samen op pad te gaan. We zijn daarbij gewoon eerlijk als we iets niet weten of kunnen. We blijven dan echter wel echt door zoeken naar een manier waarmee we u helpen bij wat u nodig heeft.

Veel van onze klanten zijn grote reizen met ons begonnen en kloppen voor nieuwe reizen weer bij ons aan. Dit doen zij op basis van vertrouwen en vanwege de zichtbare effecten van onze adviezen.

Blijf bij met interim management consulting

Interim management consulting draagt ertoe bij dat u bij blijft bij veranderingen in de markt. Dit is vooral handig omdat het niet meevalt om met de snelheid van de huidige ontwikkelingen in de markt, technologie en klantverwachtingen, steeds opnieuw op alle fronten bij te blijven.

In dergelijke gevallen is het fijn om een Trusted Advisor te hebben die de benodigde expertise aandraagt, echt naar u luistert of u al goed kent, en zo met inzicht in uw context kundig adviseert bij veranderende omstandigheden. Daarnaast levert het toetsen van een visie door iemand van buiten de organisatie vaak waardevolle inzichten op. Wat uw reden ook is, wij staan voor u klaar!

Interim Advisering

Waarom Aranea?

Al meer dan 30 jaar ondersteunt Aranea haar klanten met interim management consulting. Of het nu voor een grote corporate is, een MKB bedrijf of een zorginstelling; wij werken met ervaren interim managers die de klappen van de zweep kennen.

We werken vanuit de visie dat wij graag tijdelijk onmisbaar zijn maar ons zo snel mogelijk weer misbaar maken. Wij helpen ondernemingen graag zelfstandig verder te groeien op een pragmatisch en eerlijke manier, met een innovatieve grondhouding en met aandacht voor mens, proces en technologie.

Wilt u ook weten hoe Aranea u kan helpen bij met interim management consulting? Neemt u dan contact op met onze collega onderaan deze pagina.

Nog meer informatie?

Wij nemen graag contact met u op

Laat uw gegevens achter en wij zullen u zo snel mogelijk benaderen.

U kunt uiteraard ook zelf contact opnemen met:

Carlijn Hillebrand

Carlijn Hillebrand

Account Manager

Download onze whitepaper - Visie Agile voor serviceorganisaties