Wie anderen kent is wijs;

wie zichzelf kent is verlicht

Lao-tse

Management coaching volgens Aranea

Groeien in uw rol? Aranea management coaching helpt. Dat doen wij door te sparren en door het stellen van (soms lastige) vragen. De management coach houdt u een spiegel voor en daagt u uit om een ander pad te bewandelen dan het pad dat vaak zo logisch lijkt. Ondertussen blijft u zelf aan het stuur en u maakt uw eigen keuzes.

Management coaching die bij uw situatie past

Het is prettig om met management coaching te werken waarbij de management coach thuis is in een specifiek vakgebied. Afhankelijk van uw vraag kunt u er echter ook voor kiezen om juist met een management coach te werken die meer algemeen thuis is in een sector of op specifieke intermediaire en managementvaardigheden. Daar komen we samen met u achter. Gaandeweg kunnen we daar ook in wijzigen als dat voor u helpt.

Voorbeelden van een Aranea management coach

Een Aranea management coach is opgeleid en ervaren. Zij dragen die ervaringen inzichten graag aan u over door bijvoorbeeld:

  • een CFO de nieuw toebedeelde ICT portefeuille goed te laten sturen
  • een IT manager mee te helpen groeien in de ontwikkelingen van de organisatie, bijvoorbeeld bij een fusie, of bij de overgang van een beheerorganisatie naar een regie-organisatie.
  • een staflid de nieuw in het leven geroepen FG-rol overtuigend te bekleden.
Interim Coaching 2

Waarom Aranea?

Al meer dan 30 jaar ondersteunt Aranea haar klanten met management coaching. Of het nu voor een grote corporate is, een MKB bedrijf of een zorginstelling; wij werken met ervaren management coaches die de klappen van de zweep kennen.

We werken vanuit de visie dat wij graag tijdelijk onmisbaar zijn maar ons zo snel mogelijk weer misbaar maken. Wij helpen ondernemingen graag zelfstandig verder te groeien op een pragmatisch en eerlijke manier, met een innovatieve grondhouding en met aandacht voor mens, proces en technologie.

Wilt u ook weten hoe Aranea u kan helpen bij met management coaching? Neemt u dan contact op met onze collega onderaan deze pagina.

Nog meer informatie?

Wij nemen graag contact met u op

Laat uw gegevens achter en wij zullen u zo snel mogelijk benaderen.

U kunt uiteraard ook zelf contact opnemen met:

Carlijn Hillebrand

Carlijn Hillebrand

Account Manager

Download onze whitepaper - Visie Agile voor serviceorganisaties