Fundament onder wendbaarheid

Enterprise Architectuur

Enterprise Architectuur is een continu proces om business-, informatie-, applicatie- en datalagen optimaal met elkaar te verbinden teneinde wendbaarheid in de markt te creëren.

‘Enabler’ van innovatie

Nieuwe technologie, samenwerkingsvormen en disruptieve verdienmodellen. De veranderingen gaan zo snel dat uw organisatie paraat moet zijn voor maximale wendbaarheid. De organisatie van nu is continu in beweging! Uw Enterprise Architectuur is de smeerolie die deze beweging en innovatie mogelijk maakt.

EA: een continu proces!

Enterprise Architectuur is altijd in beweging. Onze architecten snappen dat als geen ander. Zij zijn uw gids in het verbinden van strategisch beleid naar architectuur. Als echte bruggenbouwers tussen de Business en de IT. Onze architecten helpen Enterprise Architectuur over de gehele organisatie onderhouden en doorontwikkelen.

Onze dienstverlening

Wilt u ook uw bedrijfsdoelen direct doorvertalen naar effectieve IT-visie en strategie? Enkele vragen en diensten waarmee wij onze klanten van dienst zijn:

  • Hoe ziet onze Enterprise Architectuur eruit?
  • Hoe krijgen we grip op ons applicatielandschap?
  • Hoe krijgen we meer grip op Governance met EA?
  • Hoe koppelen we IT-visie en strategie aan EA?
  • Hoe profiteren we optimaal van Cloud & Scalability?

Onze (Enterprise) Architecten maken nieuwe verbindingen in uw organisatie en brengen uw Business-IT rendement naar het hoogste niveau.

Uw (Enterprise) Architectuur is direct gerelateerd aan uw IT-visie en strategie. Samen smeden we een toekomstbeeld en stippelen we een IT roadmap uit.

Cloud biedt grote Agility & Scalability voordelen voor uw organisatie wanneer de Cloud strategie (integraal met Enterprise Architectuur) op onafhankelijke wijze ontwikkeld wordt.

Nieuwe business modellen zorgen voor marktdifferentiatie en komen in een stroomversnelling wanneer een (Enterprise) Architect direct meedenkt over marktkansen én de implementatie daarvan.

MSchmitt
Michael Schmitt
ADVISEUR

Wilt u de meerwaarde van Enterprise Architectuur voor uw organisatie optimaliseren? Ik ga graag met u in dialoog!

Top