Agile is geen manier van doen,
maar een manier van zijn

Verbeter bedrijfsproces met een agile transitie

Is een agile transitie voor uw organisatie alles of niets? Of is het ook mogelijk een individueel project op een agile manier te managen zonder daarbij uw gehele organisatie te transformeren? Het antwoord is in alle gevallen ja! Agile werken is namelijk geen doel op zich, maar een middel om de bedrijfsresultaten duurzaam te verbeteren. Agile werken geldt als basis voor het verbeteren van uw business agility.

Agile adoptie is maatwerk

Agile adoptie (ook wel agile transitie genoemd) dient goed voorbereid en zorgvuldig uitgevoerd te worden. Om als organisatie agile te worden, dient namelijk een breed en diepgaand veranderproces in gang gezet te worden. En ook al is de methode universeel: uw mensen, uw context en de unieke kenmerken van uw organisatie vragen om maatwerk in de aanpak van die transitie.

Snel en succesvol naar een agile transitie

Aranea’s adviseurs, coaches en verandermanagers zijn in staat om voor uw organisatie een uniek en aansluitend agile adoptieplan te ontwikkelen én tot uitvoering te brengen. Wij hebben hierbij maar één doel voor ogen: om snel en succesvol tot een duurzame agile manier van werken te komen waarbij plezier en nieuwe energie centraal staan.

Agile transitie 2

Waarom Aranea?

Aranea was er vanaf het begin bij toen agile werken zijn opmars maakte in de zakenwereld. Wij zien agile werken en scrum niet als wondermiddelen maar weten snel te achterhalen met welke aanpassingen ze voor u van maximale waarde zijn. Door onze ruime ervaring weten wij welke middelen het beste passen bij uw organisatie naar uw agile volwassenheidsfase in uw sector.

Wilt u ook weten hoe u de agile transitie van uw organisatie in gang zet? Aranea heeft als ervaren IT adviesbureau bewezen bij verschillende organisaties van waarde te zijn bij veranderprocessen. Neem daarom contact met ons op onderaan deze pagina of laat een van onze collega’s u terugbellen.

Nog meer informatie?

Wij nemen graag contact met u op

Laat uw gegevens achter en wij zullen u zo snel mogelijk benaderen.

U kunt uiteraard ook zelf contact opnemen met:

Alexandra Drost

Alexandra Drost

Managing consultant