Webinar: Agile werken? Niet doen! Tenminste, als je niet weet waarom…

Nieuw jaar, nieuwe webinars! We nodigen je graag uit voor ons Aranea webinar “Agile werken? Niet doen! Tenminste, als je niet weet waarom” op vrijdag 23 februari 2024 om 09.30 via WebinarGeek

Rondom Agile werken zweven mysteries en meningen. Waar de ene organisatie het zo groot mogelijk inzet twijfelt de andere of ze daar niet te klein voor zijn. Welke problemen lost het eigenlijk op? En wat kan het opleveren? Dat zijn gezonde vragen die elke organisatie zichzelf zou moeten stellen. En als je de antwoorden niet hebt, moet je er dan wel aan beginnen?

Tijdens dit webinar nemen Erik Kieboom en Rik Durlinger samen nog meer vragen én antwoorden door in 45 minuten die je kunnen helpen om de stap met overtuiging te zetten. Doe mee en stel je eigen vragen!

Je kunt het webinar volgen vanaf je laptop, tablet of telefoon. En je kunt hem ook op een later moment nog eens terugkijken. Hiervoor ontvang je na de webinar een mail met de link naar de opname.

Kijk het webinar terug via onderstaande link!  

Erik Kieboom

Erik Kieboom

Erik is het grootste deel van zijn carrière actief met begeleiding en advisering van organisaties bij hun veranderreizen zoals bijvoorbeeld implementaties van complexe IT-systemen, de adoptie van nieuwe werkmethoden en cultuurveranderingsvraagstukken. Zijn oog voor de pragmatiek, haalbaarheid en duurzaamheid van veranderingen draagt bij aan het neerzetten van een gezonde en menselijke basis van verandercapaciteit bij klanten.

Download onze whitepaper - Visie Agile voor serviceorganisaties