Aranea Klantendag

Wij nodigen u graag uit voor onze klantendag op donderdag 26 januari 2023. De geplande middag en avond staan in het teken van onze gewaardeerde samenwerking én de route naar digitale transformatie met Aranea als uw gids.

Het programma ziet er als volgt uit:
15:00 – 16:00 uur: Ontvangst in het restaurant van Golfbaan Haverleij
16:00 – 17:30 uur: Keynote van Menno Lanting in de Arnold Palmer zaal
17:30 – 20:00 uur: Diner in het restaurant

Meer over onze gast en keynote spreker:
Menno Lanting geldt als dé expert op het gebied van de impact van de snel veranderende wereld op innovatie, organisaties en leiderschap. Hij is een veelgevraagd spreker en adviseur. Hij geeft 200 lezingen en workshops per jaar die uitblinken door een bijzondere mix van humor, praktijkvoorbeelden en onderbouwde cases.

In 2021 verscheen zijn nieuwste boek ‘Uit het transformatie moeras’ waarin hij een nuchtere kijk geeft op de faalfactoren van de digitale transformatie en een heldere route naar vernieuwing schetst aan de hand van aansprekende cases en praktische modellen. Eerder was hij 20 jaar in diverse managementfuncties werkzaam voor o.a. het leiderschapsinstituut de Baak en succesvol internetondernemer.

Wat zal het onderwerp zijn van zijn lezing? -> Uit het transformatiemoeras!
Uit onderzoek blijkt dat 80 procent van de managers in organisaties de noodzaak voor transformatie naar een ander business- en organisatiemodel onderkent, maar slechts een derde van hen heeft er vertrouwen in dat dat binnen vijf tot tien jaar lukt. Menno Lanting deed uitgebreid onderzoek naar de beste manier om de digitale transformatie werkelijk te doen slagen en deelt de voornaamste inzichten in een prikkelende presentatie.

Praktische informatie:
Adresgegevens: Leunweg 40, 5221 BC ‘s-Hertogenbosch
Parkeren is gratis op het terrein van Golfbaan Haverleij

Wij hopen u te mogen ontvangen op onze klantendag, het belooft een inspirerende middag te worden.
Graag ontvangen wij uw aanmelding via deze link

Carlijn Hillebrand

Carlijn Hillebrand

Carlijn is onze accountmanager met een altijd aanwezige bruisende persoonlijkheid. Het succesvol mogen helpen van anderen geeft haar een boost en dankzij haar nieuwsgierigheid en leergierigheid wil zij uw organisatie, met de bijbehorende uitdagingen, echt begrijpen. Als trusted advisor voorziet zij u vervolgens met deze kennis van het beste advies qua project aanpak of de juiste match qua adviseur.

Download onze whitepaper - Visie Agile voor serviceorganisaties