I hear and I forget, I see and I remember, I do and I understand
Confucius

Agile training, bewustzijn, gedrag

Verandert u door het geven van een agile training ook daadwerkelijk het gedrag van uw medewerkers? Agile training en opleidingen zijn er te over, maar het succes staat of valt bij hoe uw eigen medewerkers hun werkwijze en gedrag daadwerkelijk aanpassen. Wij laten die groei in uw organisatie het liefst tot stand komen tijdens een implementatietraject. Dat noemen ze ijzer smeden als het heet is.

Agile training op maat

Aranea integreert agile training en opleiding, bewustzijn en gedrag in de activiteiten die uw medewerkers en stakeholders hoe dan ook voor hun kiezen krijgen. Afhankelijk van de schaalgrootte verzorgen we agile training en coaching op maat, of schakelt u desgewenst een opleidingsinstituut in.

Agile werken en gedrag; en portfoliomanagement!

Het daadwerkelijk aanpassen van agile werken en gedrag in het samenspel van projecten en portfoliomanagement bepaalt wat ons betreft het succes van agile training en opleiding. Of het nu om Scrum, DevOps, PRINCE2, AgilePM of PMBoK gaat: niet een methode om de methode, maar een agile werkwijze en aanpak die u echt helpt om uw eigen koers te varen.

Wij hebben interactieve methoden die uw verandering borgen in het proces, in de organisatie, via de werkwijze en het gedrag van uw medewerkers. Wij doen dit met coaching, door ambassadeurs binnen uw eigen teams in hun rol te helpen en met business simulation games, fysiek en online.

Opleiding, bewustzijn en gedrag 2

Waarom Aranea?

Araneanen worden er blij van om in wisselende omgevingen steeds opnieuw het maximale uit hun vaardigheden te halen en om agile werken voor u zo goed mogelijk te krijgen. Wij brengen een frisse blik van buitenaf en fungeren als een gids waarbij u steeds meer zelfstandig de regie voert. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in agile werken bij organisaties van klein tot groot, uit alle sectoren, in allerlei volwassenheidsstadia en zowel nationaal als internationaal.

Aranea is ruimschoots ervaren en onderlegd op het gebied van agile training en opleiding. Wij helpen u en uw medewerkers dan ook graag bij het duurzaam integreren van agile werken.

Meer weten over onze agile training? Neem dan gerust contact met ons op onderaan deze pagina of laat u terugbellen door een van onze collega’s. We nemen dan graag met u door hoe u écht vooruit geholpen wordt.

Nog meer informatie?

Wij nemen graag contact met u op

Laat uw gegevens achter en wij zullen u zo snel mogelijk benaderen.

U kunt uiteraard ook zelf contact opnemen met:

Aad van den Boogaart

Aad van den Boogaart

Managing director

Download onze whitepaper - Visie Agile voor serviceorganisaties