Iedereen heeft informatiebeveiliging in haar/zijn takenpakket

Ontzorgen bij informatiebeveiliging

Heeft u tijdelijke versterking voor uw informatiebeveiliging team nodig of bent u een IT security team aan het opbouwen? Wilt u uw rol als CISO of FG verder professionaliseren of uw mensen betrekken bij uw transitie? Aranea’s bevlogen informatiebeveiliging specialisten kunnen op verschillende manieren uw organisatie ondersteunen.

Hulp bij het professionaliseren van uw IT security

Wij nemen uw medewerkers mee in het opbouwen en professionaliseren van IT security binnen uw organisatie. Ook zijn wij in staat om op ad interim basis de rollen van CISO, IT Security officer of FG in te vullen. Als onderdeel van een actieve kennisorganisatie zijn deze Aranea specialisten in staat om de multidisciplinaire vraagstukken aan te pakken die komen kijken bij een integrale benadering van IT security. Zo zijn we bijvoorbeeld betrokken bij:

  • het begeleiden van (marktspecifieke) ISO certificeringstrajecten door alle afdelingen en processen van een organisatie
  • het inrichten van cyber defence centers
  • infrastructuur security of phishing tests

Begeleiding bij informatiebeveiliging en privacy

We versterken het informatiebeveiliging en privacy bewustzijn van uw team door het toepassen van serious games, het faciliteren van trainingen tot CISO en FG en het coachen van uw medewerkers in de ontwikkeling van hun vakbekwaamheid.

Ontzorgen en begeleiden 2

Waarom Aranea?

Wij focussen bij de aanpak van informatiebeveiliging en privacy op het intrinsieke samenspel tussen mensen, processen en technologie. Zo creëren we nieuwe verbindingen in de manier van samenwerken binnen uw organisatie. Wij halen daar nadrukkelijk de rol van uw mensen naar voren. Want waar mensen op één lijn zitten, ontstaat werkelijk vooruitgang.

Wilt u meer weten over hoe Aranea u kan ontzorgen en begeleiden op het gebied van informatiebeveiliging en privacy? Neemt u dan onderaan deze pagina vrijblijvend contact op of laat u terugbellen door een van onze collega’s.

Nog meer informatie?

Wij nemen graag contact met u op

Laat uw gegevens achter en wij zullen u zo snel mogelijk benaderen.

U kunt uiteraard ook zelf contact opnemen met:

Download onze whitepaper - Visie Agile voor serviceorganisaties