Voordat je reis begint:
weet wat je vertrekpunt is

In control meting bij informatiebeveiliging

Heeft u een groot informatiebeveiliging traject voor de boeg? Bent u op weg naar een ISO certificering? Of bent u druk bezig om te voldoen aan wet en regelgeving? Vaak is het prettig om te weten waar u staat en hoe u presteert ten opzichte van de markt, uw concullega’s en de wettelijke verplichtingen op het gebied van informatieveiligheid.

Nulmeting security awareness op maat

Met een scan, nulmeting, (een serie) workshop(s) of een serious game creëren we samen met geselecteerde stakeholders uit uw organisatie een beeld van uw huidige security awareness positie, ambitie, risicobereidheid en (wettelijke) verplichtingen. Op basis hiervan maken we een plan op maat voor de in te zetten middelen en interventies in uw traject. Ook de in control meting zelf stellen we op maat op voor uw organisatie en uw context.

Implementatie van uw informatiebeveiliging

Kunt u hulp gebruiken bij uw informatiebeveiliging? Als u dat wilt, ondersteunen wij u graag bij de implementatie en borging van het traject. Met tests evalueren we de voortgang zodat u kunt bijsturen. Zo zorgt u dat u uw geld aan het juiste uitgeeft en dus de grootste risico’s als eerste adresseert.

IB In control meting 2

Waarom Aranea?

Wij focussen bij de aanpak van informatiebeveiliging en security awareness op het intrinsieke samenspel tussen mensen, processen en technologie. Zo excelleren wij niet alleen binnen een specifieke expertise, maar creëren we nieuwe verbindingen in de manier van samenwerken binnen uw organisatie. Wij halen daar nadrukkelijk de rol van uw mensen naar voren. Waar mensen op één lijn zitten, ontstaat werkelijk vooruitgang.

Wilt u meer weten over hoe Aranea u kan adviseren en ondersteunen op het gebied van informatiebeveiliging en security awareness? Neemt u dan onderaan deze pagina vrijblijvend contact op of laat u terugbellen door een van onze collega’s.

Nog meer informatie?

Wij nemen graag contact met u op

Laat uw gegevens achter en wij zullen u zo snel mogelijk benaderen.

U kunt uiteraard ook zelf contact opnemen met:

Download onze whitepaper - Visie Agile voor serviceorganisaties