Wij zijn verhuisd!

Aranea is verhuisd. Per 1 januari is ons nieuwe thuis te vinden in de mooie en inspirerende De Gruyter Fabriek in ’s-Hertogenbosch.

De Gruyter Fabriek was in het verleden de locatie van grootgrutter De Gruyter. Vanaf de jaren dertig werd hier gebouwd aan een steeds groter wordend fabriekscomplex, inmiddels pal naast de bekende Brabanthallen.

In de jaren zestig ging de grootgrutter ten onder en heeft het unieke complex jarenlang nagenoeg leeg gestaan. In 2010 werd gestart met een ambitieus plan om na een grootscheepse renovatie De Gruyter Fabriek opnieuw een prominente plek te geven in het (bedrijfs)leven van ’s-Hertogenbosch. Dit keer als vestigingsplaats voor de creatieve industrie.

Tegenwoordig is het er weer lekker druk.  In het prachtige industriële erfgoed zijn inmiddels meer dan 180 bedrijven gevestigd. Het is daarmee de grootste bundeling van creatieve en innovatieve ondernemers en kunstenaars in Nederland.

Als Aranea zijn wij blij en trots om binnen dat unieke plekje ’s Hertogenbosch ons nieuwe eigen thuis te hebben gevonden. De ambiance brengt merkbaar nieuwe inspiratie en sfeer. Nieuwsgierig? Kom gerust eens langs, koffie staat klaar!

Download onze whitepaper - Visie Agile voor serviceorganisaties