Veranderen door Architectuur

Op 1 november jl. heeft Aranea het mini event ‘veranderen door architectuur’ gehouden. Plaats van handeling was de Simac business lounge in het PSV stadion. In een kleine setting hebben wij relaties uitgenodigd om actief deel te nemen aan deze interactieve bijeenkomst.

Dagvoorzitter Aad van den Boogaart heeft de aftrap gedaan en introduceerde als 1e Raymond Slot, managing partner bij Strategy Alliance en professor op de Utrecht University of Applied Sciences. Vanuit een theoretisch kader stond hij stil bij architectuur en de rol daarvan binnen Digitale transformatie. Speciale aandacht was er voor de toenemende importantie van duurzaamheid en leiderschap.

De 2e spreker benaderde het meer vanuit de praktijk. Eric van der Linden, Senior VP Enterprise Architecture & Enterprise Business Services bij DLL, liet met veel beleving zien welke transformaties DLL de afgelopen decennia heeft doorgemaakt en hoe de rol van een goed doordachte Enterprise Architectuur daaraan positief kan bijdragen. Succesverhalen en valkuilen kwamen aan bod en de deelnemers hingen aan zijn lippen.

Tot slot is er nog lang nagetafeld en ging de discussie aan tafel verder onder het genot van een hapje en een drankje.

Aranea wil alle deelnemers van harte bedanken voor hun aanwezigheid en actieve deelname.

Wilt u ook eens vrijblijvend met ons van gedachten wisselen over Enterprise Architectuur en hoe deze kan bijdragen bij het snel en adequaat reageren op veranderingen? We luisteren graag naar je!

Antoine Cuijpers

Antoine Cuijpers

Antoine is een ervaren Business- IV/IT professional. Hij begeleidt organisa­ties in verbeter- en verandertrajecten ontstaan door o.a. maatschappelijke ontwikkelingen, veranderende wet- en regelgeving en technologische vernieuwing. Hij helpt zijn relaties om de impact hiervan te bepalen op de missie, strategische doelen maar ook op het huidige businessmodel, de informatievoorziening en IT. Antoine is continu op zoek naar het optimalise­ren van klantwaarde door Business en IT duurzaam met elkaar in verbinding te brengen.

Download onze whitepaper - Visie Agile voor serviceorganisaties