"Echt heel prettige mensen om op dit soort spannende tochten erbij te hebben"

Ad interim ondersteuning

Bent u op zoek naar interim projectmanagement? Mist u expertise op het vlak van portfoliomanagement of is er iemand uitgevallen bij programmamanagement? Wij zetten onze praktijkervaring graag voor u in. Als gids en liefst als katalysator: we komen de route met u uitstippelen en als u op pad gaat, helpen we mee en draaien desgewenst met interim projectmanagement als onderdeel van uw team mee. Totdat ‘de chemische reactie’ zelfstandig loopt: dan nemen we met een lach en groet weer afscheid.

Onze collega's functioneren tegelijkertijd als coach

Aranea heeft naast ervaren projectmanagers ook andere managers in huis die u belangrijke fases verder brengen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Portfoliomanagers
  • Programmamanagers
  • Kwartiermakers voor uw portfoliomanagement organisatie (PMO)
  • Inhoudelijke experts

Onze collega’s coachen tegelijkertijd als ambassadeurs van de gevraagde veranderingen uw eigen medewerkers en stakeholders.

Ad interim ondersteuning 2

Waarom Aranea?

Araneanen worden er blij van om in wisselende omgevingen steeds opnieuw het maximale uit hun vaardigheden te halen en om het voor u zo goed mogelijk te krijgen. Wij brengen een frisse blik van buitenaf en fungeren als een gids met als doel dat u door de loop van de ontwikkeling heen steeds meer zelfstandig de regie voert. Wij brengen meer dan 30 jaar ervaring mee in organisaties van klein tot groot, uit alle sectoren, in allerlei volwassenheidsstadia en zowel nationaal als internationaal.

Aranea is duurzaam onderlegd in de theorie, bijdehand scherp op de ontwikkelingen van de markt en uitgebreid door de wol geverfd in de praktijk op het gebied van interim projectmanagement, portfoliomanagement en programmamanagement. Wij werken onafhankelijk van productleveranciers met maar één belang: dat van u! En tot slot heeft Aranea gewoon echt heel prettige mensen om op dit soort spannende tochten erbij te hebben.

Meer weten over ons interim projectmanagement? Neem dan gerust contact met ons op onderaan deze pagina of laat u terugbellen door een van onze collega’s. We nemen dan graag met u door hoe u écht vooruit geholpen wordt.

Nog meer informatie?

Wij nemen graag contact met u op

Laat uw gegevens achter en wij zullen u zo snel mogelijk benaderen.

U kunt uiteraard ook zelf contact opnemen met:

Aad van den Boogaart

Aad van den Boogaart

Managing director

Download onze whitepaper - Visie Agile voor serviceorganisaties