Every decision by every decisionmaker needs to be informed by an understanding of how technology changes business processes
Pearl Zhu

Digitalisering blijft mensenwerk

Digitalisering is een groot onderdeel geworden van ons dagelijks leven, zowel zakelijk als privé. Als organisatie wordt u geconfronteerd met klanten die steeds meer digitale en laagdrempelige dienstverlening verwachten. Ook intern ziet u kansen om door digitalisering efficiënter te werken en flexibeler te zijn. Tot slot maakt het u als werkgever aantrekkelijker voor een generatie die in dit digitale tijdperk is opgegroeid.

Digitalisering blijft mensenwerk. Stappen zetten richting een digitale toekomst behelst het starten van technische trajecten en vraagt om het aanpassen van processen. Maar minstens zo belangrijk: u moet uw medewerkers in deze ontwikkelingen meenemen. U heeft meer dan alleen technologische uitdagingen.

Digitalisering draait om mens, proces en technologie

Waar digitale strategie en digitale transformatie vaak veelomvattend zijn, hebben digitaliseringstrajecten vaak een specifieke scope. Denk bijvoorbeeld binnen een specifiek proces of een bestaande applicatie, door het inzetten van een nieuwe functionaliteit, of door implementatie van nieuwe tools en middelen.

Of het traject nu groots en meeslepend is of klein en specifiek, het is van doorslaggevend belang om vanuit de driehoek mens, proces en technologie te redeneren. Die bepaalt namelijk uiteindelijk het succes van uw traject.

Digitale transformatie met maar één doel

Aranea’s adviseurs matchen we graag op de aard van uw digitaliseringstraject. Van een generalist die een brede beweging op het vlak van uw dienstverlening en ondersteunende processen begeleidt, tot een cloud architect die u helpt een essentiële migratie voor te bereiden. Onze adviseurs staan permanent met al hun collega’s in verbinding en brengen dit kenniscollectief in de samenwerking met uw collega’s. Zij hebben daarbij maar een doel voor ogen: dat van u.

digitalisering 2

Waarom Aranea?

Wij weten wat een digitaliseringstraject of een volledig digitale transformatie van u als organisatie vraagt. Onze professionals excelleren op hun expertisegebieden en rechtstreeks toegang tot de collectieve kennis van alle Aranea collega’s en associates. Wat echter bijzonder is aan een veelomvattend digitaliseringstraject met Aranea, is hoe wij oog hebben met wat het voor uw organisatie betekent.

U betaalt voor onze kennis en ervaring. Onze verbindende manier van samenwerken, het doen groeien van uw mensen en het overdragen van onze inzichten en kennis zijn daarbij ‘service van de zaak’. Wij maken uw digitaliseringstraject leuker en daarmee kansrijker.

Wilt u meer weten over digitalisering en wat het betekent voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op onderaan deze pagina of laat u door een van onze adviseurs terugbellen.

Nog meer informatie?

Wij nemen graag contact met u op

Laat uw gegevens achter en wij zullen u zo snel mogelijk benaderen.

U kunt uiteraard ook zelf contact opnemen met:

Download onze whitepaper - Visie Agile voor serviceorganisaties