Agile mindset als voorwaarde voor business agility

Handen tekort

De transitie naar agile werken wordt vaak door middel van een pilot gestart: op kleine schaal uitproberen en bij succes uitbreiden. In zo’n situatie kunt u opeens voor de uitdaging komen om nieuwe rollen in te vullen met capabele medewerkers. Maar de behoefte aan extra capaciteit kan ook op andere manieren ontstaan. Bij elke reis kan opeens de behoefte ontstaan aan extra reisgenoten. Wij ontzorgen u graag. Onze adviseurs hebben de trainingen en ervaring om rollen als agile coach, scrum master, product owner, agile architect in te vullen.

Extra expertise

In een agile transitie komt het wel eens voor dat specifieke expertise nodig is om de volgende bestemming van de reis te kunnen halen. Onze adviseurs zijn van vele markten thuis en kunnen op uw specifieke vragen antwoord bieden of activiteiten uitvoeren.

Ad Interim ondersteuning

Op sommige momenten is het nodig om posities in een organisatie voor langere tijd in te vullen en ontbreekt de capaciteit in de organisatie zelf. Ook in het kader van agile transities komen die uitdagingen voor. Onze adviseurs vullen met regelmaat op interim basis die posities in.

Agile Ad interim bijfoto

Waarom Aranea?

Aranea was er vanaf het begin bij toen agile werken zijn opmars maakte in de zakenwereld. Wij zien agile werken en scrum niet als wondermiddelen maar weten snel te achterhalen met welke aanpassingen ze voor u van maximale waarde zijn. Door onze ruime ervaring met agile veranderingsprojecten weten wij welke middelen het beste passen bij uw organisatie en uw doelstellingen.
Onze adviseurs hebben niet als doel in uw schoenen te gaan staan maar begeleiden u met advies, coaching en uitvoering naar een niveau waarop u zelfstandig de reis kunt voortzetten. Een adviseur van Aranea laat u niet alleen achter als de opdracht er op zit. We zullen in contact blijven om te borgen dat onze activiteiten tot duurzame resultaten leiden.
We acteren binnen de kaders van onze waarden: we zullen met aandacht voor de mens op een eigenzinnige en pragmatische manier van toegevoegde waarde zijn. We doen dat onafhankelijk en zullen agile methoden en technieken alleen inzetten als middelen om uw doelen te bereiken.

Wilt u ook weten hoe u in uw organisatie de agile transitie in gang zet en duurzaam verankerd? Neem gerust contact met ons op met behulp van de contactinformatie onderaan deze pagina of laat een van onze collega’s u terugbellen.

Nog meer informatie?

Wij nemen graag contact met u op

Laat uw gegevens achter en wij zullen u zo snel mogelijk benaderen.

U kunt uiteraard ook zelf contact opnemen met:

Download onze whitepaper - Visie Agile voor serviceorganisaties