Agile mindset als voorwaarde voor business agility

Ad interim ondersteuning

Heeft u behoefte aan interim management ondersteuning voor een agile rol of krijgen andere collega’s teveel hooi op hun vork en is de balans zoek? Aranea ondersteunt u graag. Araneanen zijn stuk voor stuk uitgebreid getraind in interim management, hoog opgeleid én hebben op ieder moment toegang tot de kennis en ervaring van álle collega’s in onze kennisorganisatie.

Brede ervaring als interim manager

Onze agile specialisten hebben praktische ervaring opgedaan als interim manager in het veld, door het vervullen van agile rollen bij een breed spectrum aan organisaties. Zo kunnen zij vlot instappen op uw vraag om op interim basis een agile rol in te vullen. Denk hierbij aan de rol van scrum master of product owner in een scrum team, maar ook die van product manager, release train engineer of solution architect in een SAFe omgeving.

Agile coaching met interim management

Vaak bieden we interim management aan als onderdeel van de agile adoptie (of agile transitie) die we bij klanten helpen realiseren. In onze interim rol kunnen wij met ‘training-on-the-job’ de medewerkers bij onze klantorganisatie heel direct en persoonlijk agile coachen. Ook bij een tijdelijke vacature of voor het opvangen van een tijdelijke werkvorm kunt u ons benaderen.

Agile ad interim 2

Waarom Aranea?

Aranea was er vanaf het begin bij toen agile werken zijn opmars maakte in de zakenwereld. Wij zien agile werken en scrum niet als wondermiddelen maar weten snel te achterhalen met welke aanpassingen ze voor u van maximale waarde zijn. Door onze ruime ervaring op het gebied van agile coaching weten wij welke middelen het beste passen bij uw organisatie naar uw agile volwassenheidsfase in uw sector.

Bent u op zoek naar interim management voor agile rollen in uw organisatie? Aranea heeft als ervaren IT adviesbureau bewezen bij verschillende organisaties van waarde te zijn bij veranderprocessen als interim manager. Neem daarom contact met ons op onderaan deze pagina of laat een van onze collega’s u terugbellen.

Nog meer informatie?

Wij nemen graag contact met u op

Laat uw gegevens achter en wij zullen u zo snel mogelijk benaderen.

U kunt uiteraard ook zelf contact opnemen met:

Alexandra Drost

Alexandra Drost

Managing consultant