Alle ruimte voor jouw specialisme, ideeën en ambitie

Een speelveld voor gedreven professionals

WELKOM BIJ ARANEA
Op zoek naar dat ‘andere’ management adviesbureau waar je allesbehalve een nummertje bent? Wil je werken aan betekenisvolle projecten en de verbinding maken tussen mens, proces en informatietechnologie? Je bent gearriveerd op je bestemming!

Jouw kracht centraal

Jouw talent staat bij Aranea voorop. We bieden veel ruimte voor ideeën, coaching, persoonlijke groei en ambitie. We inspireren je om jouw kracht en passie nog verder te ontwikkelen.

Groeiperspectief

Araneanen zijn werkzaam binnen een breed speelveld met veel kansen voor groei. Zo combineer je vaak de rol van Adviseur en Projectmanager en werk je in diverse markten.

Integraal werkveld

Door de integrale focus op zowel mens, proces als IT en de snelle digitale ontwikkelingen blijven onze klantvragen uitdagend en creëer je continu nieuwe verbindingen!

NIEUWE KANSEN VOOR GAMECHANGERS

HUIDIGE VACATURES

Ben jij die Information Security Consultant die onze klanten meeneemt op weg naar optimale informatieveiligheid?

ONTDEK MEER

Ben jij die scrum master die met flair en creativiteit klantuitdagingen te lijf gaat met de nodige resultaatgerichtheid?

ONTDEK MEER

Ben jij die agile coach die met flair en creativiteit klantuitdagingen te lijf gaat met de nodige resultaatgerichtheid?

ONTDEK MEER

Ben jij die fan van Digitale Transformatie die onze klanten aan optimale verbinding en wendbaarheid helpt?

ONTDEK MEER

Zoek jij een uitdagende rol als adviseur digitalisering in een markt die in beweging is? En bij een bedrijf met een duidelijke footprint in de Zorg?

ONTDEK MEER

Als projectmanager word jij blij van inspirerende verandertrajecten, bij bijv. innovatieve ondernemingen of zorginstellingen. 

ONTDEK MEER

GA JE MEE OP REIS?

''Kun jij jouw drive en kracht verbinden aan Aranea? Dan gaan we graag met je op avontuur!''

Thomas vertelt…

“Werken bij Aranea draait om je eigen drive, onafhankelijkheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt en neemt de ruimte om resultaat te behalen. Maar ook de funfactor is belangrijk!”

José vertelt…

“Bij Aranea verbinden we mens, organisatie en technologie. Dit maakt het werk veelzijdig. We zijn een strategische én pragmatische club. Plannen maken én uitbouwen.”

Alexandra vertelt…

“In dienst zijn bij Aranea is voor mij de perfecte combinatie tussen het gevoel van vrijheid en ondernemerschap van een ZZP-er en de geborgenheid van een werkgever waardoor je geen administratie of andere ondernemers gerelateerde zorgen hebt. Daar bovenop komen dan nog de geweldige collega’s die altijd voor je klaar staan.”

Aad vertelt…

“Vrijheid in verbondenheid is de reden dat ik al 15 jaar voor Aranea werk. Verbonden aan een groep gedreven en gepassioneerde, maar vooral ook toffe, vakmensen de vrijheid om zelf je weg te zoeken en je eigen ontwikkeling vorm te geven. Geen opgelegde kaders maar vrijheid om vanuit je eigen kracht en kunde de klant optimaal te ondersteunen en op weg te helpen. En schiet je kennis even tekort staan diezelfde toffe mensen achter je om te ondersteunen.”

Hayat vertelt…

“Aranea is een organisatie waar je met al je vragen terecht kan, de drempel richting de directie is laag.
Je voelt je snel thuis, gewaardeerd en gehoord. Er is een prettige werksfeer en je kunt goed bij elkaar terecht voor vragen of hulp.
De adviseurs zijn deskundig en professioneel. Daarnaast waakt Aranea over een fijne balans tussen werk en privé.
Het totaalplaatje maakt Aranea voor mij een fijne werkgever, met een glimlach en veel plezier ondersteun ik het team met de dagelijkse werkzaamheden.”

Marc vertelt…

“Bij Aranea werken geeft mij elke dag weer plezier. Samen met een groep nieuwsgierige en eigenzinnige adviseurs die voor elkaar klaar staan én het beste in elkaar naar boven halen. Het zijn onze klanten die hier uiteindelijk de vruchten van plukken. Zij belonen dit met vertrouwen en uitdagende opdrachten op het raakvlak van mens, proces en techniek.”

Top