Alle ruimte voor jouw specialisme, ideeën en ambitie

Een speelveld voor gedreven professionals

Alle ruimte voor jouw specialisme, ideeën en ambitie

Een speelveld voor gedreven professionals

by Aranea
WELKOM BIJ ARANEA
Op zoek naar dat ‘andere’ management adviesbureau waar je allesbehalve een nummertje bent? Wil je werken aan betekenisvolle projecten en de verbinding maken tussen mens, proces en informatietechnologie? Je bent gearriveerd op je bestemming!

Jouw kracht centraal

Jouw talent staat bij Aranea voorop. We bieden veel ruimte voor ideeën, coaching, persoonlijke groei en ambitie. We inspireren je om jouw kracht en passie nog verder te ontwikkelen.

Groeiperspectief

Araneanen zijn werkzaam binnen een breed speelveld met veel kansen voor groei. Zo combineer je vaak de rol van Adviseur en Projectmanager en werk je in diverse markten.

Integraal werkveld

Door de integrale focus op zowel mens, proces als IT en de snelle digitale ontwikkelingen blijven onze klantvragen uitdagend en creëer je continu nieuwe verbindingen!

NIEUWE KANSEN VOOR GAMECHANGERS

HUIDIGE VACATURES

Digital Transformation Consultant

Ben jij die fan van Digitale Transformatie die onze klanten aan optimale verbinding en wendbaarheid helpt?

ONTDEK MEER

IT Security Adviseur

Ben jij die IT Security Adviseur die onze klanten meeneemt op weg naar optimale informatieveiligheid?

ONTDEK MEER

GA JE MEE OP REIS?

''Kun jij jouw drive en kracht verbinden aan Aranea? Dan gaan we graag met je op avontuur!''

Thomas vertelt…

“Werken bij Aranea draait om je eigen drive, onafhankelijkheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt en neemt de ruimte om resultaat te behalen. Maar ook de funfactor is belangrijk!”

José vertelt…

“Bij Aranea verbinden we mens, organisatie en technologie. Dit maakt het werk veelzijdig. We zijn een strategische én pragmatische club. Plannen maken én uitbouwen.”

Aad vertelt…

“ICT zelf is geen drijfveer; ik doe het vooral met en voor de mensen, vanuit de overtuiging dat het zoveel prettiger werkt als je het simpel en duidelijk houdt. Dit kenmerkt onze cultuur.”

Aad vertelt…

“Vrijheid in verbondenheid is de reden dat ik al 15 jaar voor Aranea werk. Verbonden aan een groep gedreven en gepassioneerde, maar vooral ook toffe, vakmensen de vrijheid om zelf je weg te zoeken en je eigen ontwikkeling vorm te geven. Geen opgelegde kaders maar vrijheid om vanuit je eigen kracht en kunde de klant optimaal te ondersteunen en op weg te helpen. En schiet je kennis even tekort staan diezelfde toffe mensen achter je om te ondersteunen.”

Michael vertelt…

“Het verschil ten opzichte van grote partijen is de creatieve vrijheid. Geen strakke kaders, maar je eigen visie uitwerken. Daarmee maak je echt verbinding met jezelf en de klant.”

Mark vertelt…

“Bij Aranea werken voelt als thuiskomen. Samen de schouders eronder, met een groep nieuwsgierige en eigenzinnige adviseurs die voor elkaar klaar staan én het beste in elkaar naar boven halen. Het zijn onze klanten die hier uiteindelijk de vruchten van plukken. Zij belonen dit met vertrouwen en uitdagende opdrachten op het raakvlak van mens, proces en techniek.”

Top