Bouwstenen van onze cultuur

6 merkwaarden

DE KERN VAN ONZE CULTUUR
Araneanen hebben een collectieve ambitie: samen optimale waarde en betekenis creëren voor u als klant. Een gevoel dat beleefd mag worden! Er zijn zes merkwaarden die Araneanen kleuren:

Mensgericht

Ons werk is zuiver mensenwerk. We zijn betrokken adviseurs die een frisse blik brengen, maar ook héél graag in uw speelveld stappen. Samen brengen we de oplossing tot leven.

Opvallend is onze eerlijke, directe en integere kijk op zaken; ons doel is immers een duurzame samenwerking van echte meerwaarde. Kortom; wij zijn graag uw betrouwbare gids.

Eigenzinnig

We zijn eigenzinnige individuen die graag tot de kern komen. Direct, scherp en spiegelend. Vanuit die essentie werken we aan groei. Altijd met één missie: samen de juiste weg vinden.

Vraag ons gerust om een frisse blik vanuit visie, knowhow en pragmatisme. Wij zoeken maar al te graag naar ‘dat wat werkt’. Met zuiver theoretische concepten komt uw organisatie niet verder.

Innovatief

We zijn origineel, speels en visueel in onze aanpak. Zo krijgen we mensen in beweging en brengen we verandering dichterbij. We geloven in IT als facilitator van innovatie.

Digitalisering en wendbaarheid zijn wegen om dichterbij uw klant te komen. Daarbij gaat het niet om de ‘nieuwste technologie’, maar om een oplossing die het beste aansluit bij uw klanten en medewerkers.

Pragmatisch

We bieden een mix van ontdekken, bedenken en vooral doen. Voor dikke adviesrapporten bent u bij ons verkeerd. Pragmatisme is al bijna 30 jaar een overheersend gen in ons DNA.

Liever nog dan grootscheepse veranderplannen en ‘jarenlange’ transformatie, zetten wij samen met uw mensen experimenten in om stap voor stap samen de verandering mogelijk te maken.

Onafhankelijk

Aranea is een onafhankelijk management adviesbureau. Wij kijken naar uw vraag, uw context en uw belang. Advies op maat is onze standaard.

Uw oplossingen brengen wij glashelder in beeld. Zo kijkt u met een nieuwe en frisse blik naar uw mogelijkheden. Ongehinderd door bedrijfsblindheid en oude verbindingen.

Integrale aanpak

Waar mensen, processen en IT bij elkaar komen zijn wij op ons best. Door deze geïntegreerde visie en aanpak bouwen we aan optimale betekenis voor de hele organisatie.

Top