Maak kennis met de financiële duizendpoot van Aranea: Ard van Ard Flex Finance

Het was ruim vijftien jaar geleden dat Ard, net gestart met zijn eigen onderneming Ard Flex Finance, tijdelijk de financiële administratie bij Aranea kwam versterken. Wat begon als een korte invalbeurt, groeide uit tot een essentiële rol binnen de organisatie. “Aanvankelijk was het spannend of ik voldoende opdrachten zou hebben, maar deze kans kwam precies op het juiste moment,” vertelt Ard. Zijn tijdelijke opdracht liep na een half jaar ten einde, maar het lot bepaalde anders. “De boekhouder kwam terug, maar slechts voor korte tijd, waarna Aranea mij weer benaderde.”

Deel van het team

Ondanks dat Ard formeel op freelance basis werkt, voelt hij zich volledig deel van het team. “Ik werk zestien uur per week verspreid over meerdere dagen, waardoor het lijkt alsof ik er fulltime ben,” legt Ard uit. Deze unieke werkwijze stelt hem in staat om een diepe band met de organisatie te onderhouden. “Hoe rustiger het op kantoor is, hoe beter het met Aranea gaat. Ik voel me al vanaf het eerste moment een Araneaan,” zegt hij met overtuiging.

Trots op financiële stabiliteit

Toen Aranea een grote managementverandering doormaakte, waarbij twee van de drie directieleden vertrokken, werd Ard’s rol nog crucialer. “Ik ben er trots op dat ik het vertrouwen heb gekregen om zonder een nieuwe financieel directeur de financiën te beheren. Dat vertrouwen is niet vanzelfsprekend,” reflecteert Ard. Zijn veelzijdigheid strekt zich uit van het vervangen van tl-buisjes tot aan het beheren van complexe financiële rapportages, wat hem een onmisbare ‘financiële duizendpoot’ binnen de organisatie maakt.

Persoonlijke connectie en familiegevoel

Ard’s band met Aranea gaat verder dan werk alleen. “Wat ik bijzonder vind, is dat Aranea zowel zakelijk als privé voelt als de beste plek om te zijn. Het menselijke aspect is heel sterk aanwezig en dat maakt elke dag bijzonder,” benadrukt Ard. Deze persoonlijke benadering is wat hem helpt zich thuis te voelen en integraal onderdeel van de organisatie te zijn.

Toekomstvisie

Kijkend naar de toekomst, ziet Ard Aranea nog steeds als de constante factor in zijn professionele leven. “De komende vijftien jaar zie ik mezelf hier nog steeds. Aranea is mijn rode draad, niet vanaf dag één, maar zeker vanaf dag zestig,” lacht hij. Ard’s toewijding aan Aranea is een sprekend voorbeeld van hoe een zakelijke relatie kan groeien tot een persoonlijke verbintenis.

Ben je door Ard’s verhaal enthousiast geworden om ook voor Aranea aan de slag te gaan? Hou dan onze vacatures in de gaten, en wie weet regelt Ard binnenkort ook jouw financiën. 😉

Download onze whitepaper - Visie Agile voor serviceorganisaties