Aranea breidt managementteam uit met Gertjan Fiers

Eigenlijk een raar bericht van ons. Gaan we nou onszelf een beetje belangrijk zitten vinden? Nee.

Bij Aranea schrijven we over onze klanten, over onze medewerkers en over de aanstaande versies van die twee.
We zijn een team, waarvan natuurlijk iemand de aanvoerder is.
Dat deden we sinds april 2022 met z’n tweeën, Alexandra Drost en Aad van den Boogaart.

Anderhalf jaar hebben we alle tijd en energie die we niet rechtstreeks aan medewerkers en klanten schonken, gestopt in de grote backlog items die belangrijk én dringend waren: sales met een team van professionals in plaats van sales in een traditionele setting, een moderne mobiliteitsregeling, nieuwe website en digitale marketing, scheiden van performance management en beloningssystematiek, missie-visie-strategie “the Aranea MEPO way” vanuit álle collega’s opgebouwd en nog meer focus op hoe we persoonlijke ontwikkeling de speerpunt van alles maken. In een club met gezonde en faire resultaten.

Allemaal gelukt. En we willen nog veel meer. En we willen duurzaam een stabiele, gezonde, toekomstbestendige organisatie blijven.

Tijd om de basis te verbreden.

Laat nou iemand in veel van die grote veranderingen nadrukkelijk zijn neus aan het venster hebben gedrukt. Ook nog eens iemand die qua karakter en vaardigheden een prettige aanvulling vormt. En gewoon een fijne vent is op wie je kunt bouwen.

Het is ons een eer en een genoegen om jullie voor te stellen aan Gertjan Fiers, per 1 november 2023 Aranea’s derde managementteam lid.

We wensen Gertjan heel veel succes en plezier met deze nieuwe uitdaging, en heel Aranea met hem!

Picture of Aad van den Boogaart

Aad van den Boogaart

Aad is mountainbiker, quantumfysicus, wielrenner, klimmer en managing director van Aranea. Na omzwervingen in biomedisch onderzoek door heel Europa, is hij sinds 1997 in Nederland werkzaam als adviseur. IT zelf is geen drijfveer; Aad doet het vooral met en voor de mensen, vanuit de overtuiging dat het zoveel prettiger werkt als je het simpel en duidelijk houdt. En dat wie goed doet, goed ontmoet.

Download onze whitepaper - Visie Agile voor serviceorganisaties