Siebe Kamer

Siebe is een hardwerkende professional die graag wordt uitgedaagd door complexe opdrachten of projecten op het gebied van informatiebeveiliging. Zijn achtergrond ligt weliswaar in de techniek, maar hij beschouwt zichzelf al lang niet meer als een technische IT’er. Hij is als geen ander in staat om informatiebeveiliging op een aansprekende manier te vertalen naar het onderliggende bedrijfsbelang.

Door de verschillende rollen die hij in de 25+ jaar ervaring heeft opgebouwd bij een diversiteit aan opdrachtgevers, is zijn kennis van technieken en organisaties te typeren als “bijzonder breed”. Siebes werk kenmerkt zich door een rustige uitstraling, scherpe analyse en geruststellende nauwkeurig­heid. Opdrachtgevers typeren hem als bijzonder betrokken en gedreven.

Vanuit zijn technische ICT-infrastructuur achtergrond heeft Siebe het beveiligingsgebied verder ontgonnen. Zijn toenemende ervaring met organisatiestructuren, bedrijfsprocessen, outsourcingstrajecten en klant­belangen hebben deze beweging verstevigd. Momenteel adviseert hij organisaties en overheden op het gebied van informatiebeveili­ging, beleid en plannen en houdt zich bezig met architectuur, technisch ontwerp en audits. Zijn uitgebreide expertise heeft bij geborgd via zijn CISSP certificering in 2007.

Download onze whitepaper - Visie Agile voor serviceorganisaties