Rob van Velzen

Rob is een gedreven, initiatiefrijke Scrum Master, Software Architect en Ontwikkelaar. Met zijn ervaring binnen de verschillende facetten van de IT is hij all-round inzetbaar op het snijvlak van business en IT.

In projecten en teams onderscheidt hij zich door zijn gestructureerde, initiatiefrijke en betrokken stijl. Tevens is hij goed in staat projecten en processen te overzien, waardoor hij de juiste architectuur en oplossing kan bieden. Obstakels zijn voor hem dan ook geen belemmering, maar juist een uitdaging.

Rob komt vanuit het specialisme software ontwikkeling en is vanuit interesse en ambitie om aan dátgene te bouwen wat de business en klanten écht verder helpt, doorgegroeid tot Scrum Master en Product Owner. Vanuit zijn inhoudelijke ervaring vervult hij graag de rol van technical lead / software architect. Dat Rob graag en goed uitlegt over de materie waar hij verstand van heeft, zien we terug in zijn succesvolle rol als trainer.

Verder is hij een humorvolle, sociale en gedreven teamspeler, die enthousiast wordt in het samenwerken met teams maar ook op zijn tijd zelfstandig de focus kan behouden.

Download onze whitepaper - Visie Agile voor serviceorganisaties