Renate van Gorp

Renate is een organisatie adviseur in hart en nieren. Passende oplossingen bedenken voor klantvraagstukken en écht waarde toevoegen door organisaties en teams nóg beter te maken; daar gaat haar hart sneller van kloppen. Ze heeft met name passie voor organisatie transformaties die geïnitieerd worden vanuit digitalisering of een technologische innovatie. Hierin staat voor haar de mens centraal. Ze is dan ook gespecialiseerd in het samenbrengen van mens, technologie en proces.

Het leiden van teams en organisaties door een transformatie is echter niet haar enige focus, want geen enkele organisatie gaat zomaar een transformatie aan. Het is voor Renate dan ook belangrijk dat de resultaten van de transformatie aansluiten bij de organisatiedoelen- en strategie.

Ook is het voor haar essentieel om organisaties en teams “change agile” te maken. De organisatie-omgeving is aan continue verandering onderhevig en daarom is het voor een organisatie van vitaal belang om goed in te kunnen spelen op deze veranderingen en innovaties en om behendig aanpasbaar te zijn. Hierin speelt de organisatiestructuur, cultuur en leiderschap een grote rol.

Renate houdt van avontuur en gaat geen uitdaging uit de weg! Ze vindt het heerlijk dat geen dag hetzelfde is, om met verschillende mensen samen te werken en om uit haar comfortzone te treden. Ze heeft niet voor niets meer dan een decennium in Zuid Afrika en het Midden-Oosten gewoond en gewerkt! Zelfredzaamheid, vindingrijkheid, elke dag plezier hebben en de unieke kijk op het leven die ze door al deze ervaringen heeft vergaard zijn onderdeel van haarzelf geworden.

Download onze whitepaper - Visie Agile voor serviceorganisaties