Remco van Ginkel

Remco is voetballer, een familieman en adviseur bij Aranea. Dat Remco van voetballen houdt zie je ook terug in zijn rol als Scrum Master en Agile Coach. In teamverband, samen zoeken naar creatieve oplossingen om, op basis van kwaliteiten van het team, samen zoveel mogelijk te scoren.

Remco is al 22 jaar actief in de ICT en heeft zich vanuit de techniek verder ontwikkeld tot adviseur. In zijn carrière heeft hij onder andere ICT-projecten begeleid, operationele ICT-afdelingen geleid en transities naar Agile werken gerealiseerd.  Hij is in verschillende sectoren actief geweest en zijn brede kennis maakt hem breed inzetbaar in een groot aantal deelgebieden.

“IT bedrijven omwille van de IT” is er bij Remco al lang niet meer bij. Remco beschikt over de vaardigheden en het inzicht om snel een situatie en de omstandigheden in kaart te brengen en die ook naar anderen inzichtelijk te maken.

Remco hanteert een nuchtere en ontspannen aanpak, blijft kalm en weet creatieve oplossingen te vinden. Hij is mensgericht en stelt vertrouwen in zijn collega’s. Vanuit die basishouding weet hij het beste uit zijn team te halen.

De laatste jaren heeft Remco zich toegelegd op het Agile gedachtengoed en helpt organisaties en teams als Scrum master, Product owner of Agile coach.

Download onze whitepaper - Visie Agile voor serviceorganisaties