Paul Bouten

Paul is een ervaren projectmanager en consultant binnen de ICT-branche waarin hij sinds 1996 werkzaam is. Hij is communicatief sterk en in staat om anderen in zijn visie en projectaanpak mee te nemen. Binnen een project fungeert hij graag en vaak als het kompas voor zijn projectteam, waarbij hij graag coacht en motiveert, met als doel om samen meer­waarde te creëren. Paul straalt energie uit, heeft een aanstekelijk enthousiasme en dúrft.

Technische expertise heeft Paul opgedaan in infrastructurele en software projecten. In beide takken van sport heeft hij verscheidene rollen mogen vervullen vanuit zijn ‘continu verbeteren’ drive. Bij de uitvoering van zijn opdrachten hanteert Paul een creatieve aanpak met een sterke focus op resultaat en optimalisatie. Hands-on, pragmatisch, focus op proces én uitkomst, helikopterview, sterk opstartend vermogen, zonder de inhoud uit het oog te verliezen, gewend om in complexe organisaties snel zijn weg te vinden en resultaten neer te zetten.

Enthousiasme, resultaatgerichtheid, analytisch en pragmatisch kenmerken Paul. Hij is een echt mensen-mens, iemand die zich realiseert dat doelen bereikt worden door mét elkaar, op effectieve en efficiënte wijze, de mouwen op te stropen en gezamenlijk het pad te gaan.

In zijn privéleven zet Paul deze kenmerken in om met vrienden mooie dingen te doen; liefst in de natuur en met sportief karakter, maar even goed rond de tafel met een verzorgde maaltijd.

Download onze whitepaper - Visie Agile voor serviceorganisaties