Mildred Visser

Mildred houdt van muziek en zingen en is sportief actief als hardloper en springtouwer. Zij is een echte verbinder, maatschappelijk bevlogen, gezondheidswetenschapper en adviseur bij Aranea. Zij heeft passie voor zorg en welzijn en na zich ingezet te hebben als intern projectleider/adviseur in verschillende ziekenhuizen heeft zij haar blik verbreed naar o.a. ouderenzorg en de GGD-en.

Mildred is gedreven om een bijdrage te leveren aan verbetering van zorg- en dienstverlening op allerlei niveaus én de beleving daarvan door de zorgontvanger zelf. Om deze zorgverlening draait alles tenslotte. Of zij nu haar bijdrage levert binnen een (zorg)organisatie of tussen organisaties op regionaal niveau: het draait altijd om het maken van het verschil voor de zorgontvanger én de zorgverlener. Project- en programmamanagement, organisatie- en beleidsadvisering en procesoptimalisatie zijn takken van sport waarin Mildred zich thuis voelt.

Vanuit o.a. de ervaring als unitmanager op een verpleegafdeling en diverse rollen als adviseur op bestuurlijk niveau beschikt Mildred over de juiste  ervaring om de verbinding te leggen op elk niveau binnen een (zorg)organisatie.

Download onze whitepaper - Visie Agile voor serviceorganisaties