Geert de Leest

De afgelopen jaren heeft Geert als bedrijfskundige en “blackbelt” in lean-management zijn sporen verdiend bij verschillende organisaties in verschillende leidinggevende functies. Daardoor heeft hij veel kennis van veel zaken zonder echt een specialist te zijn.

Hij bezit een natuurlijk talent om te organiseren en heeft een sterke drang om zaken daadwerkelijk in gang te zetten. Daarnaast heeft hij het vermogen om de noodzakelijke kennis en kunde van anderen samen te bundelen als hij deze zelf minder bezit. Het continu verbeteren van processen en structuren om daar samen met teams een vooropgesteld resultaat in te behalen geeft hem veel energie. Hierin vindt hij verantwoordelijkheid en eigenaarschap belangrijk met daarnaast ook de ruimte en vertrouwen zodat mensen zich kunnen blijven ontwikkelen. Geert voelt zich dus ook prettig in veranderende organisaties. Verder heeft hij de lijfspreuk; als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg, waardoor hij zich constant de vraag stelt waarom we dingen doen zoals we ze doen.

In projecten en teams onderscheidt hij zich door zijn gestructureerde, initiatiefrijke en betrokken stijl. Tevens is hij goed in staat projecten en processen te overzien, waarbij hij hoofdzaken van bijzaken kan scheiden en erg gelooft in focus. Ondanks deze gestructureerdheid is Geert ook pragmatisch ingesteld waardoor hij de juiste architectuur en oplossing kan bieden. Obstakels zijn voor hem dan ook geen belemmering, maar juist een uitdaging.

Download onze whitepaper - Visie Agile voor serviceorganisaties