Erik Kieboom

Erik is het grootste deel van zijn carrière actief met begeleiding en advisering van organisaties bij hun veranderreizen zoals bijvoorbeeld implementaties van complexe IT-systemen, de adoptie van nieuwe werkmethoden en cultuurveranderingsvraagstukken. Zijn oog voor de pragmatiek, haalbaarheid en duurzaamheid van veranderingen draagt bij aan het neerzetten van een gezonde en menselijke basis van verandercapaciteit bij klanten.

Erik is watersporter (zeilen, roeien, suppen) en loodst organisaties door de zee van transformatievraagstukken. Als bedrijfskundige veranderadviseur weet Erik als geen ander tussen het kraaiennest, de brug en het dek te bewegen en de verbinding te leggen. Zijn overzicht, analyses en inzichten dragen bij aan het inzetten van een koers die doelgericht, efficiënt en pragmatisch is.

De laatste jaren heeft Erik veel specialisme ontwikkeld voor het inzetten van agile (SAFe®) en lean methodieken om organisaties te helpen wendbaar te worden in een veeleisende omgeving. Hij streeft altijd naar het vinden van een balans tussen stabiliteit en wendbaarheid in een organisatie, op alle domeinen.

Erik maakt slim gebruik van zijn jarenlange ervaring en de immer voortschrijdende methoden en technieken die hij inzet om doelen te bereiken. Zijn sociale inslag en humor maken dat hij op alle niveaus in een organisatie een hoge gunfactor heeft en het vertrouwen krijgt om de interventies te doen die noodzakelijk zijn voor duurzame verandering.

Download onze whitepaper - Visie Agile voor serviceorganisaties