Erik Dinkgreve

Erik is een liefhebber van muziek, fitnessen, wandelen, voetballen en principal adviseur van Aranea. Hij is altijd bezig met de bedoeling van het primaire proces en de bijdrage aan de klanten van een organisatie.  Erik heeft een passie voor vernieuwen en verbinden. Hij voelt zicht thuis bij de governance en besturing in complexe situaties. Waarbij hij de zaken terugbrengt naar eenvoudige en duidelijke proporties. In zijn vrije tijd is Erik maatschappelijk bevlogen, onder andere als voorzitter van een centrale cliëntenraad.

De ontwikkeling van Erik als professional is altijd in het verlengde van kijken en luisteren naar mensen geweest. Mensen het verschil kunnen laten maken door ze optimaal met elkaar te verbinden is zijn uitgangspunt. Hij is van vele markten thuis en kan dan ook altijd vanuit de situatie die hij bij de klant aantreft een pragmatische, passende oplossing bieden.

Als geen ander is hij in staat om samen met de klant de juiste focus aan te brengen en vanuit een kort-cyclische aanpak het vertrouwen te creëren dat nodig is om de doelen van de klant te bereiken. Om zo bij te dragen aan “de bedoeling” van de organisatie van de klant.

De menselijk maat is altijd het uitgangspunt geweest bij de vele verander­trajecten die Erik heeft begeleid. Vanuit deze menselijke maat geeft hij invulling aan de innovaties die veranderingen brengen, ondersteund door processen en techniek.

Download onze whitepaper - Visie Agile voor serviceorganisaties