Eline de Mol

Eline is een enthousiaste professional die graag uitdagingen aangaat en vastbesloten is om gestelde doelen te behalen. Als liefhebber van uitdagende trailruns en marathons haalt ze voldoening uit het stellen en overtreffen van persoonlijke doelen. Haar visie reikt verder dan het heden; ze kijkt uit naar het creëren van een toekomst waarin zorg en dienstverleningen op het hoogste niveau gedigitaliseerd en geoptimaliseerd zijn.

Met haar gedrevenheid, communicatieve vaardigheden en mensgerichte aanpak is Eline in staat om complexe problemen te analyseren en effectief op te lossen. Als teamspeler met strategisch inzicht, gefundeerd in haar achtergrond als Gezondheidspsycholoog, gaat ze elke uitdaging met vastberadenheid aan. Haar resultaatgerichte instelling draagt bij aan het behalen van succes.

Wat Eline echt energie geeft, is haar bijdrage aan verbetering, digitalisering en innovatie van (zorg)processen op diverse niveaus. Ze zet zich gepassioneerd in om een positieve impact te hebben en streeft ernaar om de huidige standaarden te verbeteren.

Download onze whitepaper - Visie Agile voor serviceorganisaties