Edwin Klinkenberg

Edwin is een gedreven, resultaatgerichte programmamanager, project­manager en ICT-architect. In de afgelopen 20 jaar heeft hij verschillende programma’s en projecten succesvol voor opdrachtgevers en stakeholders afgerond, in verschillende sectoren en variërend van een fusie- en nieuw­bouwprogramma’s tot Identity & Access Management strategieën.

Edwins kracht is helder en duidelijk formuleren wat de kern van het project is (business case). Op dezelfde manier onderbouwt hij keuzes. Zijn aanpak, rust in handelen en betrokkenheid scheppen vertrouwen. Om deze redenen heeft Edwin in organisaties als Reinier Haga Groep, Erasmus Universiteit Rotterdam, Hogeschool INHOLLAND, UMC St Radboud en ABN AMRO grote projecten onder zijn hoede gekregen. Verder heeft hij zich ook als inhoudelijk adviseur en ICT-architect van waarde getoond.

Edwin is getrouwd, vader van twee kinderen en onderneemt graag dingen met z’n gezin. Op het sportieve vlak is hij fervent hardloper en actief lid van de atletiekvereniging in Reeuwijk.

Download onze whitepaper - Visie Agile voor serviceorganisaties