Bilal El Khoulati

Bilal houdt van het vastbijten in verschillende soorten materie. Zo heeft hij in het verleden aan verschillende projecten mogen werken, zoals: het inrichten van governance rondom verschillende applicaties, het koppelen van strategie aan principes, processen (her)ontwerpen en natuurlijk het bij de hand nemen van mensen bij veranderingen. Een echte teamplayer en verbinder.

Dankzij zijn analytisch vermogen, creativiteit en gestructureerde aanpak, is Bilal een sterke sparringpartner bij veranderingen en nieuwe initiatieven binnen een organisatie. Dit doet hij door een zo optimaal mogelijke samenwerking tussen mens en IT te vinden. Dankzij zijn achtergrond in bedrijfskunde en informatiemanagement, kan hij de organisatie goed doorgronden en passende adviezen geven.

Verder is Bilal een analytisch persoon waarbij de mens centraal staat. Vanuit dat punt vindt hij het fijn om samen met de organisatie te kijken waar ze naartoe willen varen. De mens maakt het of breekt het immers. Natuurlijk gaat dit alles met een flinke portie empathie, gezelligheid en humor.

In zijn vrije tijd vindt hij het leuk om te voetballen of te fitnessen. Anderzijds is hij erg geïnteresseerd in het up-to-date blijven van innovaties en de mogelijkheden daarvan. Tot slot is Bilal koffie liefhebber. Daarmee weet hij al snel gespreksonderwerpen te starten.

Download onze whitepaper - Visie Agile voor serviceorganisaties