Aad van den Boogaart

Aad is mountainbiker, quantumfysicus, wielrenner, klimmer en managing director van Aranea. Na omzwervingen in biomedisch onderzoek door heel Europa, is hij sinds 1997 in Nederland werkzaam als adviseur. IT zelf is geen drijfveer; Aad doet het vooral met en voor de mensen, vanuit de overtuiging dat het zoveel prettiger werkt als je het simpel en duidelijk houdt. En dat wie goed doet, goed ontmoet.

Aad is als geen ander in staat om de zin van de onzin te scheiden en samen met zijn opdrachtgevers te zoeken naar de meest efficiënte en effectieve antwoorden op de uitdagingen waarmee zij geconfronteerd worden. Zijn oplossingsgerichtheid, op de klant gerichte pragmatisme, een sterk ontwikkeld kostenbewustzijn en zijn continue aandacht voor de menselijke maat zijn daarbij leidend.

Naast het vertolken van verschillende rollen als adviseur voor Aranea’s opdrachtgevers, is Aad als managing director verantwoordelijk voor de groei en ontwikkeling van zo’n 25 hooggeschoolde professionals. Hij spreekt regelmatig op congressen en symposia. Tenslotte is Aad geaccrediteerd gaming host voor business simulation games als ‘The Phoenix Project’ (DevOps), ’the Agile Challenge of Egypt’ (PM), ‘Grab@pizza’ (BITA) en ‘2020’ (Strategie, keten veranderingen en projecten ó operations).

Download onze whitepaper - Visie Agile voor serviceorganisaties