Wij gaan verhuizen!

by Aranea

Wij gaan verhuizen!

by Aranea

by Aranea

Aranea is in beweging en wij gaan onze ambities kracht bijzetten door onze verhuizing naar een nieuwe inspirerende kantoorlocatie!

Vanaf 1 januari zijn we te vinden in de Gruyter Fabriek in Den Bosch. Een locatie, die perfect aansluit op onze kernwaardes: Aranea bestaat uit mensgerichte, pragmatische, onafhankelijke, creatieve en eigenwijze adviseurs, die vooral bij u, de opdrachtgever, aan de slag zijn, maar zich ongetwijfeld bijzonder thuis zullen gaan voelen in deze nieuwe inspirerende omgeving!.

De Gruyter Fabriek is in de eerste helft van de vorige eeuw gebouwd door de familie De Gruyter en diende destijds als fabriek en kantoor voor de in die tijd landelijk opererende winkelketen. Na enkele faillissementen en overnames stond het imposante pand in Den Bosch jarenlang leeg. Een brede lobby vond dat dit industrieel erfgoed voor de stad behouden moest blijven en zo startte een jaar of twintig geleden een omvangrijke renovatie. In het oude fabriekspand, centraal in Den Bosch gelegen vlakbij de bekende Brabanthallen, bevinden zich nu ruim 185 creatieve bedrijven. Het is de grootste bundeling van creatieve bedrijven in Nederland.

Top