Samen op weg naar een wendbare organisatie

Enterprise Agility

Hoe houdt u grip in een continu veranderende markt? Het enige antwoord hierop is wendbaarheid. Wij helpen uw organisatie optimaal Agile maken door het ontwikkelen van mensen, processen en IT.

De wendbare organisatie

Wendbare organisaties spelen als geen ander snel in op veranderingen en klantwensen. Aranea adviseurs helpen bij visie- en strategievorming rondom deze uitdagende toekomst en zij ontwikkelen uw mensen, processen en IT. Ontdek hier onze visie op de wendbare organisatie en hoe wij uw transformatie kunnen versnellen.

Change & Innovatie Management

Teneinde de ‘Agile Workforce’ tot leven te wekken is de omslag naar een mindset en cultuur van continuous change & innovation bepalend. Uw mensen maken uiteindelijk het verschil. De mensfactor is een specialiteit van Aranea. Daarnaast helpen wij bij het regisseren en professionaliseren van wendbaar P3M.

Onze dienstverlening

Het bouwen aan een wendbare organisatie is een continu proces. Vragen en diensten waarmee wij klanten helpen:

  • Wat betekent de wendbare organisatie voor ons?
  • Hoe ziet onze ‘Agile Strategy’ eruit?
  • Welke trends gaan onze business transformeren?
  • Hoe implementeren wij Agile werken?
  • Hoe implementeren wij Agile Projectmanagement?

Na een scan en zicht op verbeterkansen helpen wij uw wendbaarheid versnellen door Business-IT Alignment; het sterker verbinden van uw IT en Business.

Hoe is Agile maximaal relevant voor uw organisatie? Samen met stakeholders ontdekken we in workshops uw kansen en verzorgen wij een Agile Quickscan of Scrum Training.

Hoe komt uw visie tot leven? Wij helpen met project- , programma- en portfoliomanagement of maken een Agile P3M aanpak op maat.

Wij versnellen uw verandering met Business Games i.r.t. Agile Projectmanagement, Business-IT alignment, Zaak- en Procesgericht Werken en DevOps.

joyce (2)
Joyce Bergsma
ADVISEUR

Wilt u de meerwaarde van Enterprise Agility voor uw organisatie optimaliseren? Ik ga graag met u in dialoog!

Top