Hoe benut u de kansen van de digitale transformatie?

Digital Transformation

Digitale transformatie gaat over de heroverweging van wat het betekent voor uw organisatie om te werken in een digitale wereld en hoe deze transformatie u dichterbij uw klant brengt.

Digitaal bewust zijn

Onze meerwaarde ligt op het snijvlak van mensen, processen en IT. Dit is exact het integrale speelveld waarin de digitale transformatie binnen organisaties plaats dient te vinden. Het zijn mensen – niet de technologie – die de sleutel tot digitale transformatie vormen. Ontdek hier onze visie op digitale transformatie.

Innoveer sneller

Wij begeleiden organisaties met workshops en visievorming om een beeld te krijgen van de beperkingen en kansen rondom systemen, processen, mensen en de digitale toekomst. Vervolgens faciliteren wij bij concepten rondom de gewenste digitale innovaties en helpen deze ook uitvoeren middels wendbaar P3M.

Onze dienstverlening

Wij helpen uw digitale toekomst op maat beantwoorden. Enkele vraagstukken die wij beantwoorden en diensten die wij inzetten:

  • Wat betekent digitale transformatie voor ons?
  • Hoe betrekken we onze mensen bij de transitie?
  • Welke P3M strategie past hierbij?
  • Wat is onze next step?
  • Hoe komen we tot een roadmap en strategie?

Na een scan en zicht op verbeterkansen helpen wij uw transformatie versnellen door Business-IT Alignment; het sterker verbinden van uw IT en Business.

Hoe is digitalisering maximaal relevant voor uw organisatie? Samen met stakeholders ontdekken we in workshops een aanpak rondom digitale transformatie.

Hoe gaat uw visie tot leven komen? Wij helpen de transformatie regisseren en uitvoeren middels efficiënt project- , programma- en portfoliomanagement.

Wij versnellen uw verandering met Business Games, gericht op o.a. Agile Projectmanagement, Business-IT alignment, Zaak- en Procesgericht Werken en DevOps.

JRebelo
José Rebelo
ADVISEUR

Wilt u de meerwaarde van Digital Transformation voor uw organisatie optimaliseren? Ik ga graag met u in dialoog!

Top