Wim Jumelet

Wim is een senior interim (verander) manager en organisatie-adviseur en gecertificeerd IT regiemanager met ruime kennis en ervaring in het aansturen en ondersteunen van organisatietransformatie waar IT strategisch gepositioneerd wordt. Hij hanteert een mensgerichte benadering in zijn aanpak, waarbij de verbinding binnen en tussen teams/afdelingen, management en directies centraal staat (kernwoorden: samenwerking, cultuur, gedrag, organisatierichting, bedrijfsvoering, informatiemanagement en ICT).

Bij transformatie hoort een hoge mate van flexibiliteit waar hij passend gebruik van maakt. Echter wel met het einddoel continu voor ogen. Het principe dat Wim hanteert is: transformatie van een organisatie doe je met name “bottom up” waarbij het lerend aspect een groot onderdeel uitmaakt van het te behalen succes. Kenmerkend aan hem is dat hij snel rust, vertrouwen, beweging en veiligheid creëert binnen organisaties.

Wim is getrouwd en heeft 2 studerende kinderen, een hond en 2 aquaria. Naast de huisdieren heeft hij fotografie als hobby en dan met name landschapsfotografie.

Download onze whitepaper - Visie Agile voor serviceorganisaties