Peter Kustermans

Peter is marathonloper, producent van de interactieve TV programma’s, business creator en associate bij Aranea.

Na zijn professionele start in de wereld van het openbaar vervoer, stapte hij over naar Philips voor een general managementpositie in de wereld van ICT en media. Daarna was hij partner en vennoot bij een toonzettende Nederlandse organisatie op het gebied van advies en interim-management. Hij werkte samen met bedrijven en overheidsorganisaties in de wereld van ICT, media, farmacie, gezondheidszorg, arbeidsmarkt, financiële dienstverlening en logistiek.

Hij is visionair en in staat om organisaties te inspireren en mee te nemen in het realiseren van die visie. Zijn doelgerichtheid en betrokkenheid vallen daarbij op. Een belangrijke maatschappelijke en digitale component zijn vrijwel altijd terug te vinden in zijn aanpak. Peter is ervan overtuigd dat organisaties die niet alleen economische waarde realiseren maar ook een sociale bijdrage leveren, structureel meer winstgevend zijn.

Naast zijn rol al associate bij Aranea is Peter actief als adviseur voor een participatiemaatschappij, toezichthouder en werkte hij mee aan een handboek voor commissarissen.