Lionel Goedhoop

Lionel houdt van Cubaanse salsa dansen en is daarin zo gepassioneerd dat hij nu als leraar ook aan anderen zijn danskunsten bijbrengt. Ontplooiing, vrijheid en genieten zijn belangrijke waarden in zijn leven. Vrijheid en flexibiliteit zijn voor hem in zijn werksituatie dan ook van grote waarde.

Lionel is gedreven in alles wat hij doet. Hij ziet zichzelf als teamplayer en vindt het belangrijk dat hij een maatschappelijke bijdrage kan leveren en kan blijven leveren in het werk dat hij doet. Zo heeft hij als business- en informatieanalist met veel plezier in de zorg bijgedragen aan het leveren van verantwoorde ICT-oplossingen. Intussen heeft hij ook bij verschillende gemeenten zijn kennis en expertise kunnen inzetten. Bij diverse opdrachtgevers helpt hij de business informatiebehoefte en businessprocessen in kaart te brengen en deze business processen te modelleren en waar nodig te verbeteren.

Het geeft Lionel extra voldoening en energie als blijkt dat het behaalde resultaat er ook echt toe doet en de klant tevreden is.