Lennart Lieffering

Lennart is als mens te typeren als een energieke en trotse man, een echte levensgenieter! Als professional staat hij voor het hebben of aanbrengen van een helder doel”.

Als professional acteert hij graag op het snijvlak business en IV/IT. Het vertalen van organisatie-/bedrijfsdoelstellingen naar een haalbaar plan, vervolgens met oog voor de mens, gezamenlijk tot een resultaat komen, daar maakt hij dagelijks zijn werk van. Het tot uitvoer brengen van kwalitatief service portfoliomanagement is dan ook hetgeen waar hij zich sterk voor maakt.

Hij gelooft in het volgen van gedegen projectmanagement methodieken die passen bij de situatie waar de organisatie zich in begeeft of naar toe wilt bewegen. De stappen die hij volgt zijn projectmatig om structuur aan te brengen, en maakt vervolgens het project “Taylor“ made. Servicemanagement typeert zijn aanpak. Vanuit “Best of Breed” zet hij methoden en technieken op het gebied van projectmanagement in.

Informatievoorziening , IT en (Strategisch) resourcemanagement is de rode draad door zijn carrière. Hij is meer dan een gemiddelde gesprekspartner op en binnen die vakgebieden. Waar hij de inhoudelijke kennis mist, zorgt hij ervoor dat hij zijn omgeving mobiliseert om het gewenste resultaat te behalen.