Danny Baars

Een sterk analytische team player met een creatieve twist, dat is wat Danny kenmerkt als consultant. Hij beweegt gemakkelijk in organisaties en weet met een pragmatische aanpak tot snelle resultaten te komen, mede omdat hij gemakkelijk contact maakt.

Binnen het vakgebied Procesmanagement startte Danny zijn carrière met Lean SixSigma verbeterprojecten, waarin hij bedrijven heeft geholpen met het optimaliseren en inbedden hiervan. In de afgelopen jaren heeft Danny zijn carrière sterk gefocust op Enterprise Architectuur in de breedste zin van het woord; van business tot infrastructuur.

Het totale palet stelt Danny in staat de juiste verbanden te leggen en te sturen op samenhang. Hierbij vormen methoden en ‘best practices’ een belangrijke basis voor zijn aanpak. Danny weet bruggen te slaan tussen Business en IT vanwege zijn bedrijfskundige achtergrond, affiniteit met techniek en zijn ‘schakelvermogen’.

Naast consultant is Danny ook trainer binnen de bovengenoemde gebieden.

In zijn vrije tijd besteedt Danny graag tijd aan fitness, koken en het lezen van literatuur uit het vakgebied of van algemene aard.