Alexandra Drost

Alexandra heeft een energieke persoonlijkheid, staat graag tussen het team om samen het voorhanden project aan te pakken en bekijkt elke situatie vanuit het klantperspectief. Haar “hands-on” benadering gecombi­neerd met het principe van “leading by example” werkt aanstekelijk en zorgt ervoor dat Alexandra een team niet alleen snel weet te motiveren voor de verandering, maar ook daadwerkelijk weet mee te krijgen in de verandering. Als Agile specialist brengt Alexandra naast een leuke gedreven collega, ervaring in het implementeren en ontwerpen van werkprocessen rondom IT-systemen en een bak aan ervaring in het coachen, trainen en opleiden van teams. Dit totaalpakket zorgt ervoor dat ze haar opdrachten succesvol kan uitvoeren.

Bij de aanpak van een project onderscheidt Alexandra zich door haar persoonlijke en creatieve aanpak die zowel mens- als resultaatgericht is. Een mooi voorbeeld hiervan is hoe zij in Thailand, zonder taal als communicatie­middel in te kunnen zetten, een team van 50 medewerkers succesvol mee heeft gekregen in een veranderproces.

Alexandra is een mensen mens, die goed voelt wat er in een groep speelt. Haar opleiding en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat zij goed in staat is om een aantal stappen vooruit te denken en eventuele knelpunten in de organisatie vroegtijdig weet te signaleren en daarmee vaak te voorkomen. De combinatie van haar verbale kracht, oprechtheid, eerlijkheid en authenticiteit zorgt ervoor dat zij gewaardeerd wordt en dat zij het vertrouwen krijgt van een groep om hen mee te nemen.