Vacature

PROJECTMANAGER

scrum master

Dit is Aranea 

Aranea is een eigenzinnig en pragmatisch management en IT adviesbureau, gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Wij geven advies en training, doen project-, programma- en portfoliomanagement en interim management. 

Onze adviezen zijn gericht op verbetering van de verbinding tussen bedrijfsprocessen, IT en de betrokkenen. Met name onze aandacht voor de mens binnen ieder traject is uniek. Hoe de mensen met de veranderingen omgaan en of de processen op hen aansluiten is van belang voor het slagen van onze adviezen. Het is een stap die nogal eens wordt overgeslagen. Met die aandacht onderscheiden wij ons van andere adviesbureaus. 

Aranea is een platte organisatie met bijna dertig medewerkers. Die vormen één hecht team met meerdere expertises. Iedereen kent elkaar en weet elkaar te vinden. Samen tillen wij onszelf zo naar een steeds hoger niveau. Wij zijn mensgericht, eigenzinnig, innovatief, pragmatisch en onafhankelijk en hanteren een integrale aanpak. 

Wij zijn op zoek naar: een gedreven project manager 

Als project manager staat het begeleiden van de opdrachtgever centraal, jouw rol is om opdrachtgevers betrokken en in hun rol te houden, gebruikers te informeren, te blijven afstemmen met projectteamleden, goed te luisteren en zo inzicht te genereren, structuur te bieden en de samenwerking binnen het team te optimaliseren en uiteindelijk de kwaliteit en performance van het team continu te laten groeien.  

Functie 

Je bent dagelijks bezig met inspirerende verandertrajecten, bij innovatieve ondernemingen of zorginstellingen. Deze organisaties help je de uitdagingen van het succesvol runnen van een project, jij zet je met hart en ziel in voor de organisatie waar jij je project draait. Jij durfverantwoordelijkheid te nemen en met de mensen aan de slag gaan.  

Bij Aranea werk je zoveel mogelijk aan opdrachten die goed bij jouw expertise en ambitie passen, zodat jij het beste tot je recht komt. De ene opdracht voer je samen met collega’s uit en de andere zelfstandig, maar altijd met de kennis van al je collega’s binnen handbereik. 

Wat vragen we van je? 

Allereerst dat je stevig in je schoenen staat. Want dat is nodig. Alleen dan haal je het beste uit jezelf en bereik je de gewenste resultaten in deze uitdagende functie. 

En verder: 

 • Jij bent een ster in het uitzetten van verschillende projectmethodes en -technieken en weet precies hoe je die inzet om je gewenste doel te bereiken.  
 • Jij bent communicatief vaardigsterk in het houden van overzicht en in het samenwerken met anderen.  
 • Jij bent organisatiesensitief en jouw stakeholdermanagement is goed ontwikkeld. 
 • Jij bent flexibel ingesteld en weet door te pakken waar nodig. 
 • Jij pakt de verantwoordelijkheid, je bent zelfstandig en leergierig. 
 • Jij zorgt voor snel inzicht in processen en procedures. 
 • Risico’s buig je om in kansen, je communiceert helder en werkt graag samen. 
 • Jij kunt echt iets toevoegen in het samenbrengen van processen, IT en de mens. 
 • Jij hebt goede communicatieve en analytische vaardigheden, luisterend vermogen en taalvaardig zowel in woord als schrift. 
 • Jij hebt coachend vermogen richting collega’s, gericht op het vermenigvuldigen van kennis en het overdragen van kennis en vaardigheden.   
 • Jij hebt een diploma op zak van een HBO of WO-opleiding informatiemanagement, procesmanagement, bestuurskunde of bedrijfskunde. 
 • En jij bent sociaal, analytisch, flexibel en communicatief sterk. Een tikkeltje eigenzinnig? Dat past prima bij ons! 

 Wat hebben we te bieden? 

 1. Een dynamische werkomgeving bij een uniek management adviesbureau. 
 2. Uitdagende vraagstukken op het snijvlak van mens, proces en IT. 
 3. Een uitgebreide en goede set arbeidsvoorwaarden. 
 4. De kans om voor je klanten een gids te zijn op weg naar échte meerwaarde. 
 5. De kans je knowhow rondom digitalisering en de ‘agile’ organisatie te versterken. 
 6. Gedreven collega’s en klantorganisaties die samen met jou het verschil willen maken. 
 7. Aandacht en ruimte voor coaching en persoonlijke groei. 
 8. Een leuke, informele cultuur met veel eigen verantwoordelijkheid en zelfsturing. 
 9. Deelname aan productinnovatie en kennisdeling. 
 10. Ruimte om te doceren als gastdocent aan hogescholen en universiteiten. 

 Solliciteren? 

 Spreekt onze cultuur en functie je aan en is het bovenstaande jou op het lijf geschreven? Heb je alle informatie over onze werkzaamheden op aranea.nl gelezen en ben je nieuwsgierig naar meer: laat dan wat van je horen! Mail je motivatie en cv naar Aad van den Boogaart, managing consultant bij Aranea of neem contact op via 073 646 1660. 

 

Top