Vacature

Digital Transformation Consultant

Vacature

Digital Transformation Consultant

by Paul Bouten

Dit is Aranea

Aranea is een eigenzinnig en pragmatisch management en IT adviesbureau, gevestigd in ’s-Hertogenbosch. We geven advies en training, doen project-, programma- en portfoliomanagement, interim management.

Onze adviezen zijn gericht op verbetering van de verbinding tussen bedrijfsprocessen, IT en de betrokkenen. Met name onze aandacht voor de mens binnen ieder traject is uniek. Hoe de mensen met de veranderingen omgaan en of de processen op hen aansluiten is van belang voor het slagen van onze adviezen. Het is een stap die nogal eens wordt overgeslagen. Met die aandacht onderscheiden we ons van andere adviesbureaus.

Aranea is een platte organisatie met bijna dertig medewerkers. Die vormen één hecht team met meerdere expertises. Iedereen kent elkaar en weet elkaar te vinden. Samen tillen we onszelf zo naar een steeds hoger niveau. We hechten waarde aan vakmanschap, plezier, samenwerking en persoonlijke ontwikkeling.

Wij zijn op zoek naar: een inspirerende Digital Transformation Consultant

 Als Digital Transformation Consultant staat het begeleiden van de opdrachtgever centraal, je helpt de organisatie van onze klant bij haar digitale transformatie.

Functie

Je bent dagelijks bezig met inspirerende verander- en innovatieprojecten, bij innovatieve ondernemingen, zorginstellingen of gemeenten. Deze organisaties help je de uitdagingen van de digitalisering te omarmen, je stelt transformatieplannen op en weet deze ook uit te bouwen.
Bij Aranea werk je zoveel mogelijk aan de opdrachten die het beste bij je passen, zodat jij het beste tot je recht komt. Het werken doe je de ene keer zelfstandig en de andere keer met collega’s in het project samen, maar altijd met de kennis van al je collega’s binnen handbereik.

Wat vragen we van je?

Allereerst dat je stevig in je schoenen staat. Want dat is nodig. Alleen dan haal je het beste uit jezelf en bereik je de gewenste resultaten in deze uitdagende functie.

En verder?

 • Heb je een diploma op zak van een HBO of WO-opleiding informatiemanagement, procesmanagement, bestuurskunde of bedrijfskunde.
 • Je hebt 2 tot 8 jaar ervaring in een advies- of managementrol rondom informatie, processen, IT en agile. Als dit in innovatieve onderneming(en), de zorg of binnen gemeenten is, dan zou dat helemaal mooi zijn.
 • Je kunt echt iets toevoegen in het samenbrengen van processen, IT en de mens.
 • Je kunt processen herontwerpen en hebt een visie op de adoptie van informatietechnologie.
 • Naast adviseur en projectmanager ben je ook een echte verbinder en weet je de snelheid in de werkprocessen te houden. In deze rol ben je gesprekspartner voor zowel management als medewerkers.
 • En je bent sociaal, analytisch, flexibel en communicatief sterk. Een tikkeltje eigenzinnig? Dat past prima bij ons!

Wat hebben we te bieden?

 1. Een dynamische werkomgeving bij een uniek management adviesbureau.
 2. Uitdagende vraagstukken op het snijvlak van mens, proces en IT.
 3. Een uitgebreide en goede set arbeidsvoorwaarden.
 4. De kans om voor je klanten een gids te zijn op weg naar échte meerwaarde.
 5. De kans je knowhow rondom digitalisering en de ‘agile’ organisatie te versterken.
 6. Gedreven collega’s en klantorganisaties die samen met jou het verschil willen maken.
 7. Veel ruimte voor coaching en persoonlijke groei.
 8. Een leuke, informele cultuur met veel eigen verantwoordelijkheid en zelfsturing.
 9. Deelname aan productinnovatie en kennisdeling.
 10. Ruimte om te doceren als gastdocent aan hogescholen en universiteiten.

Solliciteren?

Spreekt onze cultuur en functie je aan en is het bovenstaande jou op het lijf geschreven? Heb je alle informatie over onze werkzaamheden op aranea.nl gelezen en ben je nieuwsgierig naar meer: laat dan wat van je horen! Mail je motivatie en CV naar Aad van den Boogaart, Managing
Director bij Aranea of neem contact op via 073 646 1660.

Top