Waar komen we vandaan?

De evolutie van een eigenzinnig management adviesbureau

ONZE REIS
Aranea is in 1991 opgericht als een pragmatisch en waarde gedreven adviesbureau dat zich bewust wil kenmerken als een platte organisatie met korte lijnen, leuk voor haar medewerkers en goed voor haar klanten. In 2009 is Aranea van eigenaar gewisseld via een management buy-out door ondernemende eigen medewerkers. In 2018 werd Aranea onderdeel van de Simac holding, met van beide kanten bewust gekozen behoud van zelfstandigheid en autonomie. Onze adviseurs geven al bijna 30 jaar Business-IT advies waar onze klanten hun toekomst op bouwen. Onze passie is over de jaren geëvolueerd naar vraagstukken op het snijvlak van mens, proces en IT. We borgen deze visie door een kern van eigen adviseurs te combineren met een flexibele schil associates.

Het is de missie van Aranea om maximale waarde te creëren door het oplossen van vraagstukken op het snijvlak van mens, proces en informatietechnologie.

Een kleine 30 jaar knowhow

Wij bundelen bijna 30 jaar aan kennis en ervaring omtrent het verbinden van mensen, processen en informatietechnologie. Van visie en plan tot implementatie. De wijze waarop de betekenis van IT in samenspel met mensen en processen geoptimaliseerd kan worden is een vak apart.

MVO

Aranea draagt graag bij aan een mensgerichte leef- en werkomgeving. Maatschappelijk ‘doen’ zit in ons DNA. Van een goodwill project voor een herinneringscentrum en kennisdeling op hogescholen en universiteiten tot het minimaliseren van de impact van onze bedrijfsvoering op het milieu.

DNA

Aranea is al bijna 30 jaar een eigenzinnig management adviesbureau, met oorsprong in de techniek. Gestaag zijn we richting de mens en het proces geëvolueerd. Dit maakt ons als geen ander geschikt om – vanuit dat mooie samenspel tussen mens, proces en IT – een gidsrol te vervullen. De kansen die de digitalisering met zich meebrengt, stuwt ons samen met onze klanten naar nieuwe hoogten! Ontdek hier meer over onze cultuur.

Top