Waar komen we vandaan?

De evolutie van een eigenzinnig management adviesbureau

Waar komen we vandaan?

De evolutie van een eigenzinnig management adviesbureau

by Aranea
ONZE REIS
Aranea is in 1991 opgericht en is een platte organisatie met korte lijnen. Onze adviseurs geven al ruim 25 jaar Business-IT advies waar onze klanten hun toekomst op bouwen. Onze passie is inmiddels geëvolueerd naar vraagstukken op het snijvlak van mens, proces en IT. We borgen deze visie door een kern van 30+ adviseurs te combineren met een flexibele schil associates.

Het is de missie van Aranea om maximale waarde te creëren door het oplossen van vraagstukken op het snijvlak van mens, proces en informatietechnologie.

25+ jaar knowhow

Wij bundelen meer dan 25 jaar aan kennis en ervaring omtrent het verbinden van mensen, processen en informatietechnologie. Van visie en plan tot implementatie. De wijze waarop de betekenis van IT in samenspel met mensen en processen geoptimaliseerd kan worden is een vak apart.

MVO

Aranea draagt graag bij aan een mensgerichte leef- en werkomgeving. Maatschappelijk ‘doen’ zit in ons DNA. Van een goodwill project en kennisdeling op hogescholen en universiteiten tot het minimaliseren van de impact van onze bedrijfsvoering op het milieu.

DNA

Aranea is al ruim 25 jaar een eigenzinnig management adviesbureau, met oorsprong in de techniek. Langzaam zijn we richting de mens en het proces geëvolueerd. Dit maakt ons als geen ander geschikt om – vanuit dat mooie samenspel tussen mens, proces en IT – een gidsrol te vervullen. De kansen die de digitalisering met zich meebrengt, stuwt ons samen met onze klanten naar nieuwe hoogten! Ontdek hier meer over onze cultuur.

Top